Fasādes apdares paneļi KRONOART Строительство

Fasādes apdares paneļi KRONOART

Среда, 26 февраля, 2020

Kronoart® ir augstas kvalitātes produkts, kas radīts kā ilgnoturīga fasādes apdare. Kronoart® kompaktie āra paneļi nodrošina augstu izturību un noturību pret atmosfēras iedarbību, kā arī paneļiem ir augstas ugunsdrošības īpašības. Turklāt tie piedāvā plašas radošās iespējas. Produkts ir radīts ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozares dizaineriem un arhitektiem, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, ka produkts atbilst globālajām tendencēm, nodrošinot visaugstāko kvalitāti un darbības integritāti. 

 

Kronoart® nepārspētā efektivitāte ir saistīta ar plātnes slēgtās virsmas īpašībām, ko papildina ļoti izturīga laka. Virsmu raksturo augsta izturība pret netīrumiem, trieciena izraisītiem bojājumiem un nelabvēlīgu vides apstākļu iedarbību. Kronoart® paneļiem ir augsta estētiskā vērtība, kas apvienota ar noturīgām īpašībām, turklāt tiem nav nepieciešama īpaša apkope. Kronoart® paneļiem ir 10 gadu garantija, un tie nodrošina ugunsdrošību saskaņā ar EN 13501-1 standartiem.
 
Dekoru kolekcijas
Dzidrie un izteiksmīgie krāsu toņi, dramatiskās akmens un tērauda apdares vai skaistās autentiskās koku šķiedras – jebkuru no šiem elementiem Kronoart® var nodrošināt pat visambiciozākajam dizainerim. Bet kāpēc gan šos elementus neapvienot un iegūt lielāku izteiksmes brīvību, izmantojot brīvi izvēlētas kontrastējošas krāsas un materiālus.
 
Color. 48 krāsas ļauj jums izveidot dizainu atbilstoši jūsu vēlmēm. Smalks, izteiksmīgs, naturāls, kontrastējošs vai koordinējošs – jums ir plaša palete, kas jums nepieciešama, lai izveidotu paredzēto vēstījumu.
 
Elements. Iedvesmas pilna kolekcija, kas ļauj jums strādāt ar betona, akmens, čuguna un tērauda imitācijas materiāliem, ko neierobežo nekādas apstrādes grūtības. Jūs varat izvēlēties jebkuru no 13 dekoriem; neapstrādāta koka tekstūra un fundamentāli toņi rada iedvesmu jauniem, moderniem dizainiem.
 
Fundamentals. Reālistisks koksnes izskats viegli kopjamos paneļos. Kolekcijā ir 14 dekori – no dramatiski tumšiem līdz gaišiem baltās priedes un silto pustoņu ozolu dekoriem. Koka šķiedru krāsu un struktūru dažādība sniedz jums plašas iespējas strādāt ar šo lielisko un izturīgo materiālu.
 
Izmēri
Biezums (mm): : 6, 8, 10, 12, 13 
Paneļa izmērs (mm): 2800 x 2040, 3050 x 1300, 4200 x 1300, 5600 x 2040 
Abās pusēs - aizsardzība pret UV stariem. 
Formāta tolerance atbilstoši EN 438-6. 

 

 

Uzzināt vairāk un apskatīt tuvāk Kronospan ventilējamās fasādes!
 

Строительный поисковик