Apbalvos pagājušā gada Latvijas sekmīgākos privātos investorus Новости

Apbalvos pagājušā gada Latvijas sekmīgākos privātos investorus

Среда, 22 января, 2020

Ceturtdien Rīgā tiks pasniegti apbalvojumi "Gada investors" par pagājušā gada Latvijas sekmīgākajām privāto investoru un uzņēmumu sektora investīcijām, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāvji.

Pasākums notiks 23.janvārī, plkst. 16.30, "Attīstības finanšu institūcijas "Altum"" ("Altum") konferenču zālē, Doma laukumā 4, Rīgā.

Pasākumā tiks prezentēts "EY Latvija" pētījums par Latvijas investīciju tirgus noskaņojumu un tendencēm, kā arī apskats par pērn paveikto privāto investoru un uzņēmumu un institucionālo investoru sektoros.

Plkst. 16.30 plānots atklāt "Gada investors 2019" apbalvošanas ceremoniju, kam sekos "EY Latvija" pētījuma par Latvijas investīciju tirgus investoru noskaņojumu un investīciju tirgus tendencēm prezentācija, bet pēc tam prezentācija "Bankas, nebankas un neobankas 2020".

Pēc tam iecerēta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora Kaspara Rožkalna prezentācija "LIAA loma inovāciju ekosistēmā 2020", bet tam sekos Latvijas Privātā un Riska kapitāla asociācijas (LVCA) valdes priekšsēdētājas Kristīnes Bērziņas uzstāšanās ar prezentāciju "Latvijas riska kapitāla industrija 2019. gadā". Pasākuma turpinājumā Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla (LatBAN) valdes loceklis Juris Birznieks iepazīstinās ar prezentāciju "Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla darbība 2014.-2019."".

Plkst. 17.30 paredzēta ekonomikas ministra Ralfa Nemiro uzruna, bet plkst. 17.45 pasniegs"Gada investors 2019" apbalvojumu.

Šogad privāto investoru apbalvojumi tiks pasniegti kategorijās "Gada investīcija", "Gada videi draudzīgākā investīcija" un "Gada nozares atbalstītājs". Uzņēmumu un institucionālo investoru sektorā apbalvojumi tiks pasniegti kategorijās "Gada investīcija", "Gada finanšu konsultants", "Gada juridiskais konsultants" un "Gada nozares atbalstītājs".

"Gada investors 2019" notiek ar Ekonomikas ministrijas, LIAA, "Altum" un Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu.

Gada investors" pēc LVCA un LatBAN iniciatīvas izveidota 2015.gadā ar mērķi godināt investorus un darījumu konsultantus, kā arī nozares atbalstītājus, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas investīciju vides un uzņēmējdarbības attīstībā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик