Rīgas domes vadība tiksies ar Brasas pārvada būvdarbu veicējiem Новости

Rīgas domes vadība tiksies ar Brasas pārvada būvdarbu veicējiem

Пятница, 17 января, 2020

Šodien plkst.10 Rīgas domes pārstāvji apmeklēs Brasas pārvadu, lai tiktos ar būvniekiem un pārrunātu plānoto remontdarbu atsākšanu, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR), Rīgas domes Īpašuma departamenta Būvniecības pārvaldes priekšnieks Rihards Rusins, Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs, Satiksmes departamenta Satiksmes infrastruktūras pārvaldes priekšnieks Andrejs Urtāns un "Kauno tiltai" pārstāvis Latvijā Mindaugas Kazakevičius.

Kā ziņots, šonedēļ noslēdzās cenu aptauja par Brasas pārvada konservācijas darbu veikšanu, kurā pieteicās divi pretendenti. 

Cenu aptauja bija jāsludina, jo "Kauno tiltai" un pašvaldība nevarēja noslēgt vienošanos par darbu veikšanu, jo pēc pašvaldības pārstāvju paustā - būvnieki piedāvājuši darbus veikt par ievērojami lielākām summām nekā reālā tirgus situācija.

Brasas pārvads pār dzelzceļu uzbūvēts un nodots ekspluatācijā 1959.gadā, tā kopējais garums ir 116 metri. Kopējās Brasas pārvada pārbūves darbu izmaksas ir 10,8 miljoni eiro. Pārvada pārbūvi plānots pabeigt 2023.gadā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик