Latvijā pirmo reizi notiks būvniecības un tehnoloģiju ringa cīņas! Новости

Latvijā pirmo reizi notiks būvniecības un tehnoloģiju ringa cīņas!

Среда, 11 сентября, 2019

No 27. līdz 29. septembrim Ķīpsalā, vienlaikus ar jauno mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstādi “ComfortHome 2019”, norisināsies  Buvbaze.lv  forums “Būvniecības un tehnoloģiju ringa cīņas”. “Boksa ringā” tiksies 40 profesionāļi no vadošajām būvniecības nozares kompānijām, lai diskutētu par būvniecības un remonta risinājumiem, materiāliem, tehnoloģijām, inovācijām un gudro māju sistēmām.

 

Forums būs vērtīgs gan interesentiem, kas būvē, remontē vai tikai plāno to darīt, gan noderīgs ekspertiem – dizaineriem, celtniekiem, inženieriem, arhitektiem, projektētājiem un citiem speciālistiem.

 

Skatīt foruma video:

 

“Būvniecības nozarē tiek piedāvāts tik plašs materiālu, pakalpojumu un risinājumu klāsts, ka dažkārt cilvēks apjūk, jo nezina, kā izvēlēties īsto. Forumā klausītājiem būs lieliska iespēja uzzināt, salīdzināt, izvērtēt un pašiem izdarīt izvēli par vispiemērotāko tieši viņam. Ne velti foruma moto ir “Mēs neuzvaram ar spēku, bet ar argumentiem,” norāda foruma organizators Sergejs Pislegins.

 

Profesionāļi pasākumā aplūkos aktuālas problēmas un konkrētus to risinājumus dažādās būvniecības stadijās, kā arī diskutēs par sekojošām tēmām:

 

Piektdien, 27. septembrī

11.00–12.00 "Zemes gabala izvēle. Nekustamā īpašuma tirgus. Infrastruktūra, riski, jaunattīstības reģioni"
12.00–13.00 "Projektēšanas posms. Kādi būvniecības posmi jāparedz projektēšanas stadijā, un kādas jaunās tehnoloģijas tiek izmantotas projektēšanā?"
14.00–15.00 "Nekustamā īpašuma iegāde, kreditēšana, apdrošināšana. Papildu kreditēšanas iespējas pakāpeniskai būvniecībai"
15.00–16.00 "Dzīvokļa vai mājas remonts"

Sestdien, 28. septembrī

11.00–12.00 "Būvnieku diskusija par būvniecības procesu un tā kontroli"
12.00–13.00 "Grīdas un sienas sistēmu risinājumi. Priekšrocības un trūkumi"
14.00–15.00 "Siltumizolācija un energoefektivitāte. Galvenās kļūdas, veicot siltumizolācijas darbus. Siltumizolācijas materiālu īpašības un izvēle atbilstoši konstrukcijai"
15.00–16.00 "Jumta darbi un materiālu izvēle"
16.30–17.30 "Fasādes un apdares darbi, materiāli"

Svētdien, 29. septembrī

11.00–12.00 "Logu izvēle un montāža"
12.00–13.00 "Siltumapgāde: apkure un siltumtehnika"
14.00–15.00 "Ventilācija, kondicionēšana"
15.00–16.00 "Gudrā māja. Drošība, energoefektivitāte un komfortablas vides radīšana. Automatizētie risinājumi mājoklim"

 

Pilnu foruma programmu un informāciju par lektoriem skatiet: www.buvbazeforums.lv.

Vecākiem vērtīgas konsultācijas, bērniem aizraujoša darbošanās

Buvbaze.lv forumā būs arī atsevišķa stendu zona, kurā interesenti varēs uzdot jautājumus un saņemt individuālas konsultācijas. Lai pasākums būtu arī atraktīvs un interesants ik stundu notiks konkursi, būs arī citi pārsteigumi. Savukārt, lai nebūtu jāuztraucas, kā diskusiju laikā nodarbināt jaunāko paaudzi, arī tad līdzās forumam darbosies bērnu stūrītis ar robotikas, lego un celtniecības aktivitātēm.

 

Buvbaze.lv forums “Būvniecības un tehnoloģiju ringa cīņas” notiek sadarbībā ar būvniecības veikaliem “Kurši”.

Dalība pasākumā izstādes “ComfortHome 2019” apmeklētājiem ir bez maksas!

 

Jauna izstāde mājokļa un sadzīves uzlabošanai – “ComfortHome”

No 27. līdz 29. septembrim Ķīpsalā notiks izstāde “ComfortHome 2019”, kuras  mērķis ir trīs dienās plašai auditorijai piedāvāt apkopotu, viegli uztveramu, kvalitatīvu informāciju par mājokļa iegādi, projektēšanu, būvniecību, remontu, labiekārtošanu un apsaimniekošanu. “ComfortHome” piedāvās jaunākos būvniecības nozares produktus, energoefektivitātes un gudrās mājas risinājumus, visu īpašuma iegādei un projektēšanai, remontam, apkurei, mājokļa interjeram un eksterjeram. Vairāk: www.comforthome.lv

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик