Uzsākta sabiedrības iepazīstināšana ar Dārziņu apkaimes publiskās infrastruktūras attīstības tematisko plānojumu Новости

Uzsākta sabiedrības iepazīstināšana ar Dārziņu apkaimes publiskās infrastruktūras attīstības tematisko plānojumu

Среда, 18 января, 2017

 

No 2017.gada 16.janvāra līdz 16.februārim Dārziņu apkaimes publiskās infrastruktūras attīstības tematiskā plānojuma projekta izstrādes ietvaros tiek organizēta sabiedrības iepazīstināšana ar tematiskā plānojuma izstrādātajiem risinājumiem.
Tematiskā plānojuma projekta materiālu elektroniskās versijas:

  1.  Esošā situācija 
  2. Risinājumi
  3. Ielu šķērsprofili 
  4. Informācija un izpētes 

Tematiskā plānojuma vizuālie materiāli būs apskatāmi Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā, Amatu ielā 4, Rīgas Austrumu izpilddirekcijā, Daugavpils ielā 31, un Dārziņu apkaimē – Jāņogu un Taisnās ielas krustojumā. Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā un Rīgas Austrumu izpilddirekcijas telpās būs iespēja iepazīties ar Dārziņu apkaimes publiskās infrastruktūras attīstības tematiskā plānojuma projekta sējumu pilnā apjomā.

Sabiedrības iepazīstināšanas ietvaros 2017.gada 2.februārī plkst. 18.00 Rīgas domes Sēžu zālē, Rātslaukumā 1, paredzēta sanāksme, kuras laikā iedzīvotājiem būs iespēja uzklausīt tematiskā plānojuma izstrādātāju sagatavoto prezentāciju un detalizētāk iepazīties ar tematiskā plānojuma risinājumiem, kā arī rast atbildes uz sev interesējušiem jautājumiem.
Līdz tam aicinām visus Dārziņu apkaimes iedzīvotājus Rīgas Austrumu izpilddirekcijas mājas lapā www.rigasaustrumi.lv ievietotajā aptaujā paust viedokli par vēlmi pieslēgties plānotai centralizētai kanalizācijas un ūdens apgādes sistēmai.

Papildu informācijai:
Tematiskais plānojums ir izstrādāts saskaņā ar Rīgas domes 26.08.2014. lēmumu Nr. 1459 “Par Dārziņu apkaimes publiskās infrastruktūras attīstības tematiskā plānojuma izstrādes uzsākšanu”. Tematiskā plānojuma risinājumi sagatavoti sadarbībā ar dažādu nozaru institūciju pārstāvjiem un aktīvu apkaimes iedzīvotāju līdzdalību.

Tematiskā plānojuma mērķis ir izvērtēt Dārziņu apkaimes teritorijas publiskās infrastruktūras – meliorācijas sistēmas, transporta, pakalpojumu objektu, veselības aprūpes un izglītības iestāžu, inženiertīklu izvietojuma un publiskās ārtelpas nodrošinājumu un sniegt priekšlikumus to attīstībai, tā radot iespēju Dārziņu apkaimes sociāli-ekonomiski un telpiski līdzsvarotai attīstībai nākotnē.
Tematiskā plānojuma pasūtītājs ir Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments, izstrādātājs – SIA „METRUM”, izstrādes ierosinātājs – Rīgas Austrumu izpilddirekcija.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 20 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик