K Senukai ir izstrādājis jaunā mājokļa lojalitātes programmu Новости

K Senukai ir izstrādājis jaunā mājokļa lojalitātes programmu

Понедельник, 8 июля, 2019

K SENUKAI saviem klientiem piedāvā plašu sortimentu ar daudzpusīgi pārstāvētām zīmolu precēm mājai – sadzīves tehnika, preces remontam un celtniecībai, būvniecībai, dārzam, saimniecībai, kā arī mājas labiekārtošanai un dekorēšanai.

Ik dienas K SENUKAI sortiments tiek paplašināts, pielāgojot preces īpaši klientu vēlmēm un vajadzībām ne tikai ģimenēm un privātpersonām, bet arī profesionāļiem un meistariem. Lai padarītu iepirkšanos vēl patīkamāku, K Senukai ir izstrādājis jaunā mājokļa lojalitātes programmu, kas paredzēta visām privātpersonām, kas iegādājušās mājokli un regulāri pērk celtniecības, remonta, apdares un citas preces.

Šīs lojalitātes dalībniekiem tiek nodrošināta 30% atlaide VISAM katru dienu, 20% atlaide pakalpojumiem, bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 300 EUR, bezmaksas interjerista pakalpojumi, 365 dienu atgriešanas garantija, kā arī iespēja saņemt 1000 EUR vērtībā dāvanu karti, ja pirkuma summa ir 10 000 EUR un 5000 EUR vērtībā dāvanu karti, ja pirkuma summa sastāda 50 000 EUR.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик