Ieguldot 3,5 miljonu eiro Purvciemā top jauna dzīvojamā ēka Новости

Ieguldot 3,5 miljonu eiro Purvciemā top jauna dzīvojamā ēka

Суббота, 6 апреля, 2019

Investējot 3,5 miljonus eiro, attīstītāju grupa Baltic Investment Group būvē jaunu dzīvojamo ēku Purvciemā, uz robežas ar Rīgas centru.

Jaunā ēka tiks uzcelta starp Dzelzavas maģistrāli un Ieriķu ielu – viena kvartāla attālumā no t/c Domina un Zemitānu tilta.

Attīstītāju grupas Baltic Investment Group (BIG) valdes loceklis Ļevs Golands atzīmē, ka atrašanās vieta šeit ir izdevīga māja tiks uzcelta dzīvojamā kvartāla iekšienē.

Piecstāvu ēka ir ieplānota ar apakšzemes garāžu, liftu, piektā stāva dzīvokļiem būs pieejamas terases. Mājas pagalmā ir iecerēts bērnu rotaļu laukums, līdzās mājai atradīsies apakšzemes stāvvieta, bet šobrīd nekoptā teritorija tiks labiekārtota un apzaļumota.

Baltic Investment Group (BIG) ir attīstītāju grupa, kas darbojas Latvijas dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma tirgū kopš 2010. gada. Grupas sastāvā ietilpst uzņēmumi, kas specializējas jaunu dzīvojamo un biroju ēku celtniecībā un esošo renovēšanā. Pašreizējo un perspektīvo Baltic Investment Group projektu portfeli veido vairāk nekā 11000 kv.m dzīvojamā īpašuma un 3000 kv. m komercplatību Rīgas un Jūrmalas centrālajos rajonos.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 15 дней на портале
Был онлайн 07 апреля в 18:12
Строительный поисковик