Jūrmalā veidos ūdenstūrisma pakalpojumu centru Новости

Jūrmalā veidos ūdenstūrisma pakalpojumu centru

Воскресенье, 24 марта, 2019

Lai attīstītu un dažādotu kūrortpilsētā pieejamos ūdenstūrisma pakalpojumus, Jūrmalā veidos ūdenstūrisma pakalpojumu centru. Jūrmalas pilsētas dome ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru ir noslēgusi līgumu par projekta īstenošanu 1,9 miljonu eiro apjomā.

Kā liecina publikācija “Jūrmalas Avīzē”, ūdenstūrisma pakalpojumu centru veidos kā daudzfunkcionālu ēku divos stāvos, kopumā 890 kvadrātmetru platībā, pilnībā pārbūvējot pašvaldībai piederošo ēku Straumes ielā 1A, Majoros. Šeit paredzētas saimnieciskās darbības veikšanai piemērotas telpas uzņēmējiem, kā arī telpas pašvaldības funkciju nodrošināšanai – ūdenstilpju apsaimniekošanai un saimniecisko darbību administrēšanai.

Pirmā stāva un pagrabstāva telpas pašvaldība nodos nomā komersantiem, kuri piedāvās ūdenstūrisma pakalpojumus, savukārt uz otrā stāva telpām pārcelsies Jūrmalas ostas pārvalde, Jūrmalas pilsētas pašvaldības policija un pašvaldības Attīstības pārvaldes Vides nodaļa.

Pārbūves darbus paredzēts veikt arī ēkai piegulošajā teritorijā, kur tiks izbūvētas autostāvvietas, jauns ceļa un ietvju segums un pieslēgums pilsētas satiksmes infrastruktūrai.

Ūdenstūrisma centra projektu izstrādāja SIA “DUAL arhitekti”, būvprojekta autors ir SIA “Sestais stils”. Projekta īstenošanas termiņš ir 14 mēneši, tā kopējās izmaksas ir 1,89 miljoni eiro.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик