19. decembrī aicinām uz semināru “Apmestās fasādes un logu montāža. Prakse” Новости

19. decembrī aicinām uz semināru “Apmestās fasādes un logu montāža. Prakse”

Суббота, 17 декабря, 2016

Šā gada 19. decembrī Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum organizē semināru “Apmestās fasādes un logu montāža. Prakse”, kurā aicina piedalīties ēku renovācijas projektu vadītājus, māju apsaimniekotājus, projektētājus un būvkomersantus.

Šobrīd aktīvi noris projektu gatavošana un iesniegšana atbalsta saņemšanai energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu un valsts ēkās. Semināru organizējam ar mērķi, lai ēku renovācijas projektu īstenotājiem palīdzētu izvēlēties sev piemērotākos risinājumus fasāžu atjaunošanai un logu nomaiņai, kā arī sekmētu kvalitatīvu renovācijas procesa vadību un ēku atjaunošanu.

 Semināra laikā klātesošie tiks informēti par logu izvēles kritērijiem, kvalitatīvu logu montāžu, kā arī plānots pārrunāt kritērijus siltumizolācijas materiālu un apmetuma sistēmas izvēlei. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja vērot klātienē korektu apmestās fasādes (ETAG 004) sistēmas montāžu, pagraba pārseguma un bēniņu siltināšanu, kā arī pārrunāt ar ekspertiem siltumizolācijas materiālu stiprinājumu veidus un to montāžu.

 Seminārs “Apmestās fasādes un logu montāža. Prakse” notiks š.g. 19. decembrī plkst. 10.00. Pasākuma dienas kārtība un pieteikšanās anketa publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Dalība seminārā - bezmaksas. Dalībnieku skaits pasākumā ierobežots. Papildu informācija par semināra saturu un norisi pieejama Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: dzivosiltak@em.gov.lv, tālr.: 67013240).

Seminārs tiek organizēts informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” ietvaros. To organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūciju Altum sadarbībā ar Būvmateriālu ražotāju asociāciju, Latvijas Ilgtspējīgas būvniecības padomi, Latvijas Minerālvates ražotāju asociāciju un Latvijas Logu un durvju ražotāju asociāciju, tajā piedalīsies arī Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvji. Seminārā būs iespēja uzdot jautājumus SIA “Sakret”, SIA “Knauf”, SIA “Tenapors”, SIA “Saint Gobain Celtniecības produkti”, SIA “Paroc”, SIA “Rockwool” un Profine, SIA “WindowsFactory” uzņēmumu pārstāvjiem.

 

Aktuālajai informācijai par ēku renovāciju un energoefektivitātes jautājumiem aicinām sekot informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” Facebook lapā: www.facebook.com/dzivosiltak.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик