STREET BARBELL  tie  ir unikāli profesionāla līmeņa āra trenažieri!! Новости

STREET BARBELL tie ir unikāli profesionāla līmeņa āra trenažieri!!

Вторник, 12 февраля, 2019

Šoreiz mēs Laukumi.lv Jums pastāstīsim par augstas klases āra trenežieru ražotāju un izstrādātāju StreetBarbell, kas darba tirgū darbojas vairāk nekā 25 gadus. Ražoto produktu klāstā ir vairāk nekā 300 dažādu izstrādājumu, kas paredzēti izmantošanai ar svaru diskiem. Plašā pieredze sporta inventāra ražošanā ļauj garantēt izcilību produktu kvalitātē.  Aprīkojumam ir labs biomehānisms un pārdomāts dizains.  2016. gadā StreetBarbell bija izvirzīts FIBO inovācijas novērtēšanai un iekļauts Eiropas Savienības sarakstā “10 gada populārākās fitnesa tendences”. 
Nesen StreetBarbell produktu klāstā parādījās jauna tendence - āra fitness. StreetBarbell ir jaunā āra fitnesa aprīkojuma līnija ar parametriem, kas vistuvāk atbilst profesionālajam sporta aprīkojumam, ar iespēju trenēt visas muskuļu grupas. Patentētās slodzes kongas sistēmas izmantošana ļauj efektīvi palielināt muskuļu stiprumu un masu. Brīvdabas spēka trenažieri ir apvienojums tradicionālajiem brīvdabas trenažieriem ar profesionāliem spēka trenažieriem, kuri paredzēti iekštelpām. Šīs iekārtas ir inovatīvs izgudrojums - trenažieriem ir pievienotas svaru ripas, kuras ļauj katram pēc saviem ieskatiem izvēlēties sev piemērotāko treniņa slodzi. Līdz šim tas ir kaut kas nebijis pasaulē.

Tas ir StreetBarbell komandas zināšanu un mērķtiecīgs darba rezultāts, kas nozīmē, ka ekipējuma lietotāju skaitu paplašina profesionāli sportisti vai vienkārši sporta entuziasti. Jo lai arī cik laba ventilācija ir trenažieru zālē, to nevar salīdzināt ar nodarbībām svaigā gaisā.   Kā arī mūdienās lielu popularitāti gūst tieši āra treniņi. Šos fitnesa trenažierus var koplietot un lietot vairāki cilvēki vienlaikus, un tāpēc  sportot   un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku var kopā ar draugiem, ģimenes locekļiem un mīļajiem.

Mūsdienās publiskie/privātie parki uzstāda āra vingrošanas aprīkojumu, lai to varētu izmantot vietējie iedzīvotāji. Šie āra trenažieri ir vandālisma droši un ir aprīkoti tā, lai nebūtu iespējams noņemt un aiznest svaru diskus, tajā pat laikā ar iespēju ērti mainīt treniņa slodzi.  Visām iekārtām ir EN16630 sertifikāts, kas nodrošina iekārtas drošumu un pareizu darbību.   StreetBarbell trenažieriem ir 5 gadu garantija.
Neskaitot to, ka StreetBarbell ir izcila kvalitāte, pārdomāts dizains un ērta lietošana, ar ko tas ir labāks un kāpēc izvēlēties tieši šo ražotāju?
• Visām iekārtām ir NEIQUE patentēta mainīga ielādes sistēma.
• Visi StreetBarbell sērijas aprīkojuma vingrinājumi tiek veikti stāvus pozīcijā.
• Saliekot ceļgalus, sportists var ieņemt labāko starta pozīciju, lai veiktu vingrinājumu.
• Spēja izpildīt vingrojumus ar abām rokām un pārmaiņus ar katru roku.
• Katrai svirai ir divkārša slodzes svara sistēma (lieli un mazi svari), kas ļauj mainīt svara smagumu par 2,5 kg (aizsargāts ar patentu).
• Aprīkojums var būt papildināts ar īpašu jumtu, kas izgatavots no ABS plastmasas, kas pasargā sportistu no lietus un tiešiem saules stariem.  Lai treniņu procesu padarītu ērtu arī tumšajā laikā, apgaismojums ir iebūvēts jumta konstrukcijās.
• Sportista aprīkojuma kontaktpunkti ērtības labad ir pārklāti ar daudzslāņu ūdensizturīgu saplāksni, kam ir mazākas siltumvadītspējas nekā metālam.
• Rokturi ir izgatavoti no izturīga polimēra.
• Trenažieri ir aprīkoti ar dvieļu turētāju.
• Katrai svirai ir svara maiņas kustības norādes.
• Īpaši blīvējumi aizsargā gultņus un rotējošus komponentus.
• Iekārta ir krāsota ar īpašu cinka praimeru un pulverkrāsu, kas aizsargā no rūsas un ļauj to izmantot jebkuros laika apstākļos,
• Spiedienus pie zemes aizsargā gumijas paliktņi.
• Lielā svaru atrašanās vieta nodrošina aprīkojuma nepieejamību maziem bērniem.
Mēs visi zinām, ka vingrošana ir laba mūsu fiziskajai un garīgajai veselībai, kas palīdz mums dzīvot veselīgu un laimīgu dzīvi. Regulāri veicot vingrinājumus, var uzlabot garastāvokli un dzīves kvalitāti. Ir daudzi pētījumi, kas liecina, ka cilvēki, kuri ikdienā ir nodarbojušies ar sportu un izmanto atvērto sporta zāli, jūtas labāk un ir enerģiskāki un dzīvo ilgu mūžu.

Daudzviet trenažieru zāles ne visiem ir pieejamas un ne visi var atļauties tās apmeklēt. Lai popularizētu aktīvu dzīvesveidu jauniešu vidū, āra trenažieri ir lielisks risinājums. Tas noteikti ir lielisks devums sabiedrībai un tās veselībai, par ko var parūpēties neatkārtojamais StreetBarbell. 
Par veselīgu un sportisku pilsētu!  
Jūsu Laukumi.lv Rīga, Kalnciema iela 40D

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 лет 13 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 15:22
Строительный поисковик