Pavasarī Vecrīgā tiks atklāts pilna servisa biznesa centrs un koprades telpas Новости

Pavasarī Vecrīgā tiks atklāts pilna servisa biznesa centrs un koprades telpas "Workland Telegraph"

Четверг, 31 января, 2019

Pilna servisa biroju centru un koprades telpu uzņēmums "Workland Group" pavasarī atvērs savu otro biroju centru Rīgā - "Workland Telegraph", aģentūru LETA informēja "Workland Group".

Jaunais "Workland Telegraph" atradīsies vēsturiskajā telegrāfa ēkā Vecrīgā, Audēju ielas 15 un Kalēju ielas 48 stūrī. Biznesa centrs būs izvietots ēkas otrajā un trešajā stāvā, un tā kopējā platība būs 1400 kvadrātmetri, piedāvājot pilna servisa privātus birojus, tikšanās telpas, pasākumu rīkošanas zonu, koprades un koplietošanas telpas, tostarp arī atpūtas zonu un pilnībā aprīkotu virtuvi.

Ēkas atjaunošanā tās šī brīža pārvaldnieks "Nordic and Baltic Property Group" kopumā ieguldīs 4,75 miljonus eiro.

Pirmais "Workland" biroju centrs Rīgā - "Workland Valdemāra" - tika atklāts 2016.gadā un ir viens no lielākajiem pilna servisa biznesa centriem pilsētā, kas piedāvā privātus birojus, tikšanās telpas un virtuālo biroju risinājumus. Jaunais biroju centrs "Workland Telegraph", kas būs veidots atbilstoši koprades konceptam, būs orientēts uz vēl plašāku auditoriju, jo papildus privātiem birojiem piedāvās darba vietas atvērtās koprades telpās.

"Līdz ar jaunās paaudzes ienākšanu darba tirgū, mainās arī tendences un pieprasījums biroju telpu tirgū. Tā rezultātā strauji palielinās nepieciešamība pēc elastīgas un iedvesmojošas darba vides, un mēs, "Workland", esam apņēmušies apmierināt šo pieprasījumu. Šobrīd mums jau ir četri veiksmīgi strādājoši biroju centri Tallinā, Rīgā un Viļņā, un līdz 2020.gadam plānojam ieguldīt 4,5 miljonus eiro vēl 10 biznesa centru izveidē Baltijas valstīs. Visi mūsu jaunie centri piedāvās gan privātos birojus, gan koprades telpas ar uzsvaru uz kopienas veidošanu centra iekšienē, kā arī starp mūsu centriem," norādīja "Workland Group" dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Indreks Hāls.

"Workland" ir pilna servisa biroju un koprades telpu operators, dibināts 2016.gadā, ar biroju centriem Viļņā (Gedimino 20 un Didžioji 18), Tallinā (Hobujaama 4 un Pärnu mnt 12) un Rīgā (Krišjāņa Valdemāra ielā 21-20). "Workland" misija ir nodrošināt pielāgojamas platības darba vietas, profesionālus pakalpojumus un atbalstošu kopienu uzņēmumu darbības izaugsmei. "Workland" lielākais akcionārs ir investīciju uzņēmums BaltCap (75%), savukārt 25% uzņēmuma daļu pieder Indrekam Hālam.

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик