DAP Latgales reģionālās administrācijas īpašumus par 399 000 eiro remontēs un uzturēs SIA Новости

DAP Latgales reģionālās administrācijas īpašumus par 399 000 eiro remontēs un uzturēs SIA "Senergy"

Воскресенье, 30 декабря, 2018

Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) Latgales reģionālās administrācijas nekustamos īpašumus konkursa rezultātā par 399 000 eiro remontēs un uzturēs SIA "Senergy", liecina DAP mājaslapā pieejamā informācija.

Konkurss sākotnēji tika izsludināts jūnija sākumā četrās daļās. Ceturtā daļa, kas bija paredzēta Latgales reģionālās administrācijas nekustamajos īpašumos veicamajiem darbiem, beidzās bez rezultāta. Atkārtoti izsludinātā konkursā ceturtajai daļai "Senergy" bija vienīgais pretendents.

Saskaņā ar konkursa rezultātu, "Senergy" veiks DAP Latgales reģionālās administrācijas īpašumu ārējās apdares, vēdināšanas, siltumizolācijas, apkures, ūdens apgādes un kanalizācijas sistēmu pārbaudes un remontdarbus, kā arī citu veidu montāžas darbus. Tāpat "Senergy" būs atbildīgs par administrācijas pārvaldībā esošo biotopu apsaimniekošanu un atjaunošanas darbu īstenošanu.

Iepirkumu uzraudzības birojs publicējis paziņojumu, ka DAP piešķirtas līguma slēgšanas tiesības ar konkursā uzvarējušo "Senergy".

Kā liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija, "Senergy" dibināts 2011.gada maijā, bet Būvkomersantu reģistrā tas reģistrēts šī gada februārī. 2015.gadā uzņēmums strādāja ar 119 327 eiro apgrozījumu un 38 266 eiro peļņu, bet 2016.gadā ar 1300 eiro apgrozījumu un 9717 eiro zaudējumiem. Pērn "Senergy" darbojās ar 20 856 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 3093 eiro apmērā. Uz šī gada 7.decembri uzņēmumam reģistrēts VID administrētais nodokļu parāds 9061 eiro apmērā.

Kā ziņots, DAP Kurzemes, Pierīgas un Vidzemes reģionālo administrāciju pārraudzībā esošo nekustamo īpašumu remontdarbi un uzturēšana izmaksās 3,12 miljonus eiro.

Kurzemes reģionālo nodaļas pārvaldībā esošo īpašumu ārējos un iekšējos apdares darbus, apkures, ūdens apgādes, kanalizācijas, vēdināšanas, vājstrāvas un citu veidu uzturēšanas darbus un remontdarbus, kā arī tās pārraudzībā esošo biotopu apsaimniekošanas un atjaunošanas darbus par 489 000 eiro veiks SIA "Būvfirma INBUV".

Pierīgas un Vidzemes reģionālo administrāciju pārvaldībā esošajos īpašumos uzturēšanas un remontēšanas darbus veiks uzņēmums SIA "Premium Properties", kas izmaksās attiecīgi 504 000 eiro un 2 127 000 eiro.

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 8 часов назад
Строительный поисковик