Nākamnedēļ ar basketbola spēli atklās par 0,9 miljoniem eiro rekonstruēto Rēzeknes 2.vidusskolas sporta zāli Новости

Nākamnedēļ ar basketbola spēli atklās par 0,9 miljoniem eiro rekonstruēto Rēzeknes 2.vidusskolas sporta zāli

Четверг, 29 ноября, 2018

Pirmdien, 3.decembrī, ar basketbola spēli tiks atklāta par 887 169 eiro rekonstruētā Rēzeknes 2.vidusskolas sporta zāle jeb "Zilā zāle", aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Atklāšanas pasākums plkst.15 sāksies ar svinīgo lentītes pārgriešanu, pēc kuras norisināsies simboliskais basketbola mačs, kurā Rēzeknes pašvaldības komanda aizvadīs sadraudzības spēli basketbolā pret skolas audzēkņu izlasi. Starplaikā klātesošie varēs vērot karatē paraugdemonstrējumus un citas aktivitātes.

Valsts būvniecības kontroles birojs jau pieņēmis ekspluatācijā sporta zāles ēku Pulkveža Brieža ielā 28. Ēka ar vēsturisko nosaukumu "Zilā zāle" tika pilnīgi atjaunota. Jauna fasāde izbūvēta no sendviča tipa paneļiem, nosiltināts cokols, nomainīts jumta segums, iebūvētas jaunas durvis un logi. Iekštelpās izbūvētas jaunas starpsienas, paveikti apdares darbi, izbūvētas jaunas siltumapgādes, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas, siltummezgls, veikta elektroinstalācijas un vājstrāvu tīklu izveide, uzstādīta moderna ventilācijas sistēma, kā arī labiekārtota apkārtējā teritorija.

Projekts realizēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu. Kopējās projekta izmaksas ir 887 169 eiro. Būvdarbus objektā nodrošināja SIA "Latgalija".

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 19 часов назад
Строительный поисковик