Inovatīvas parketa grīdas no Jamie BeckwithInovatīvas parketa grīdas no Jamie Beckwith Интерьер

Inovatīvas parketa grīdas no Jamie BeckwithInovatīvas parketa grīdas no Jamie Beckwith

Четверг, 4 октября, 2018

Jamie Beckwith ir pasaulē atzīta luksus interjera dizainere, kura ir radījusi inovatīvu koka parketa grīdas kolekciju “Enigma”.

Dizainere ir iedvesusi otru elpu tradicionālajam parketam, radot koka grīdas flīzes, kas sastāv no dažādiem moduļiem, kā piemēram, mozaika, puzle. Šī kolekcija sevī apvieno kreativitāti un dizainu, mākslu un funkcionalitāti. Šo iemeslu dēļ, Enigma parketa līnija  tiek abrīnota visā pasaulē.

 

Caur koka parketu var sajust cilvēku ieguldīto darbu. Enigma kolekcijas grīdas ir siltas un skaistas, īsts makslas darbs, piedevām, radīts ar rokām. Kā pamata materiālu koka grīdas flīzēm izmanto valriekstu un balto ozolu.

Parketa grīdas ar vilni jeb Enigma-Wave

Šajās bildēs redzms parkets pēc uztādīšanas. Tā nosaukums ir Enigma-Wave. Kā pamata materiāls ir izmantots balts ozols. Liektās līnijas mājoklim piedod dinamiskumu un dzīvīgumu. Maza dizaina nianse, bet rezultāts ir ātmiņā paliekošs. Skaisti un gaumīgi!

 

Puzle parketa grīdas

Atšķirīgs un neierasts koka parkets, kam piemīt savdabīgs šarms un gudrs raksturs. Kā dizaina akcents lieliski iederas bērnistabā vai spēļu zonās. Izgatavots no massīvkoka.

 

Patiešām, Enigma parketa grīdas kolekcija ir abrīnas vērta ne tikai par sniegumu un kvalitāti, bet arī par neparastajiem dizaina risinājumiem un dzīvīgajām koka krāsām.

 

Koks, kā zināms, ir viens no populārākajiem grīdas seguma materiāliem pasaulē. Tas ir saistīts ar faktu, ka koks ienes interjerā dabiskumu, vienkāršību un siltumu, turklāt, koksne ir izturīgs, viegli uzstādāms un uzturams materiāls. Visus šos aspektus dizainere Jamie Beckwith ir ņēmusi vērā, radot patiesi greznus koka grīdas segumus.

 

Vairāk uzzināt par Enigma kolekciju un iepazīties ar Jamie Beckwith un viņas personīgi izstrādātajiem darbiem interjera jomā, jūs variet mājaslapā: JamieBeckwithCollection.com.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 2 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик