Uzsākts Hoijeres kundzes viesnīcas ēkas būvniecības process Новости

Uzsākts Hoijeres kundzes viesnīcas ēkas būvniecības process

Пятница, 14 сентября, 2018

Augusta nogalē ir uzsākti Hoijeres kundzes viesnīcas restaurācijas un pārbūves darbi. Līdz šim būvnieks ir veicis dažādus sagatavošanās darbus un  ekspertīzes, arheoloģiskās analīzes, lai varētu uzsākt pagraba padziļināšanas, pamatu atrakšanas un stiprināšanas darbus, kā arī dezinficēt pašu ēku, portālu informēja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa. 

Līdz ar ēkas dezinfekcijas darbu uzsākšanu, iedzīvotājiem var kļūt redzamāki uzsāktie būvdarbi. Ņemot vērā, ka ēkas ārsienas un jumta konstrukcija ar segumu nenodrošina pilnīgi hermētiski noslēgtu telpu,13. septembrī, veicot ēkas fumigācijas jeb dezinfekcijas darbus, procesa laikā tiks izsmidzināts līdzeklis, kas lielā koncentrācijā var veidot miglu. Neliels apjoms šī samiglojuma var izkļūt ārpus ēkas, vizuāli radot dūmošanas efektu.

Par šāda sadūmojuma rašanos nav nepieciešams ziņot Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam un tas nav nekas veselībai bīstams un kaitīgs.  

Kopumā būvdarbu ietvaros tiks veikta Hoijeres kundzes viesnīcas ēkas restaurācija un pārbūve, sagatavojot ēku Interjera muzeja izveidei, kā arī tiks veikti Kungu kvartāla pagalma teritorijas labiekārtošanas darbi. Saskaņā ar veiktajiem iepirkumiem, būvdarbus objektā veic SIA “RERE MEISTARI”, būvuzraudzību nodrošina SIA “Firma L4” un autoruzraudzību – pilnsabiedrība “Pils projekts”.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик