Rakstainās flīzes izteiksmīgā eklektikas stila interjerā, Singapūrā Интерьер

Rakstainās flīzes izteiksmīgā eklektikas stila interjerā, Singapūrā

Пятница, 14 сентября, 2018

Šo izteiksmīgo eklektikas stila interjera dizainu ir izstrādājusi firma THE SCIENTIST. Viņu dizains ir raksturīgs ar oriģinalitāti, interesantām, saistošām detaļām, kas apvienojumā ar kreatīviem un funkcionāliem risinājumiem, rada ērtu un mājīgu vidi dzīvošanai. Šo dizaineru darbs ir lielisks un ne velti, jo viņu galvenais moto ir: “Kas ir darīts ar mīlestību ir darīts labi”. To var sajust katrā no viņu izstrādātajiem interjera darbiem, jo tie veidoti ar attieksmi, kur katra nianse ir pārdomāta un nostrādāta līdz smalkākai detaļai. Jāteic tā ir liela prasme spēt apvienot skaistumu ar funkcionalitāti vienā.

Konkrēti šis 4-istabu dzīvoklis atrodas Singapūrā ar kopējo dzīvokļa platību 84 kvadrātmetri. Ļoti skaists eklektikas stila dzīvoklis, kur modernais stils iet roku rokā ar urban un vitage stilu. Dizaineri ir izvēlējušies šeit drosmīgus flīžu rakstu salikumus. Pēdējo divu gadu laikā rakstainās flīzes ir ieguvušas izteiktu popularitāti. Arvien biežāk Spāņu un Peranakan flīzes tiek izmantotas kafejnīcās, restorānos un privātmājās. Neliela “doza” šo rakstaino flīžu var piešķirt pietiekami daudz dramatisma jebkurā interjerā un padarīt to saistošu un pievilcīgu.

Ja runājam par šo konkrēto dzīvokļa interjeru, tad pārsteidzošs ir virtuves dizains, kurā ir saskaņotas vairākas krāsu un rakstu flīzes vienuviet. Ļoti drosmīgs gājiens no dizaina autoru puses, jo izmantot rakstu uz raksta nav viegls uzdevums. Radot šādu risinājumu ir šaura līnija starp gaumīgu un bezgaumīgu un ļoti viegli no efekta var panākt defektu. Bet šis nav tas gadījums, dizaineri ir prasmīgi sakombinējuši tekstūras un krāsas, radot oriģinālu un uzmanības vērtu virtuves dizainu.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 28 дней на портале
Был онлайн 19 часов назад
Строительный поисковик