EM  aicina uz forumu 24. novembrī  “Atbalsts uzņēmējiem” Kuldīgā Новости

EM aicina uz forumu 24. novembrī “Atbalsts uzņēmējiem” Kuldīgā

Среда, 16 ноября, 2016

Šā gada 24. novembrī Kuldīgā Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum aicina Kurzemes reģiona komersantus uz forumu “Atbalsts uzņēmējiem”.

Pasākuma laikā tiks sniegta visaptveroša informācija par šobrīd pieejamo un tuvākajā laikā plānoto valsts atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un paplašināšanai. Foruma “Atbalsts uzņēmējiem” laikā Ekonomikas ministrijas, Attīstības finanšu institūcijas Altum, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Centrālās Finanšu un līgumu aģentūras, Nodarbinātības valsts aģentūras, kā arī Zemkopības ministrijas un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji informēs komersantus par pieejamo un plānoto atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai 2014.-2020. gada ES fondu plānošanas periodā.   Foruma otrajā daļā norisināsies tīklošanās – īpašos 14 valsts iestāžu un, kā arī Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra stendos būs pieejamas individuālas konsultācijas par atbalsta jautājumiem.

Konsultācijas sniegs Attīstības finanšu institūcijas Altum, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Centrālās Finanšu un līgumu aģentūras, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Nodarbinātības valsts aģentūras, Lauku atbalsta dienesta, Uzņēmumu reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts darba inspekcijas darbinieki.  

Kuldīgā forums “Atbalsts uzņēmējiem” notiks š.g. 24. novembrī plkst. 10:00 Kuldīgas Mākslas namā (Kuldīga, 1905.gada iela). Pasākuma dienas kārtība un pieteikšanās anketa publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā.  Dalība forumā - bezmaksas. Papildu informācija par forumu pieejama Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: atbalstsuznemejiem@em.gov.lv, tālr.: 67013240).  

Forumu Kuldīgā organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Attīstības finanšu institūciju Altum, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Centrālo Finanšu un līgumu aģentūru un Kuldīgas novada domi informatīvās kampaņas “Atbalsts uzņēmējiem” ietvaros.  

Kā jau iepriekš ziņots, Ekonomikas ministrija izstrādājusi visas šajā ES fondu plānošanas periodā plānotās programmas uzņēmējiem. Jau šobrīd uzņēmējiem pieejams atbalsts 428,65 miljonu eiro apjomā.

Turpmāko mēnešu laikā tiks uzsāktas vēl arī š.g. 25. oktobrī apstiprinātās programmas inovāciju sekmēšanai un tehnoloģiju pārnesei 34,5 miljonu eiro apjomā.   Lai informētu par Ekonomikas ministrijas izstrādātajām atbalsta programmām uzņēmējiem, kā arī citu institūciju piedāvāto atbalstu, šā gada rudenī piecās Latvijas pilsētās organizējam forumus “Atbalsts uzņēmējiem”.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик