Latvijas Avīze: Karostā būvē metālapstrādes ražotni Новости

Latvijas Avīze: Karostā būvē metālapstrādes ražotni

Среда, 4 июля, 2018

Metālapstrādes uzņēmuma AS "Jensen Mētai Holding" meitasuzņēmums Liepājas speciālas ekonomiskās zonas (LSEZ) SIA "JM Properties" Liepājā sācis jaunas metālapstrādes ražotnes būvniecību Karostas industriālā parka teritorijā, informē Liepājas SEZ. "2016. gadā "Jensen Mētai" paplašināja nerūsējošā tērauda izstrādājumu ražošanu un daļu no tās izvietoja blakus jaunuzceltajā ražošanas ēkā. Turpinot attīstību arī melnā metāla departamentos un virzoties sarunām par apjomu pieaugumiem vairākiem esošajiem klientiem, esošajās telpās nākotnes perspektīvā nav iespējams organizēt efektīvu ražošanas procesu, kas ļautu pilnībā izmantot uzņēmuma potenciālu un izpildīt attīstības plānus,’’ informē "Jensen Mētai Holding" biznesa kontroliere Ieva Līmeža.

"Jensen Mētai" ir strauji augošs uzņēmums, kas vairākus pēdējos gadus palielina ražošanas apjomus un strādā ar ievērojamu apgrozījuma pieaugumu, kā arī saskata pozitīvas tendences nākotnē. "Jensen Mētai" 2017. gadā strādāja ar gada apgrozījumu 23,6 miljoni eiro, ar darbu nodrošināja 265 liepājniekus ar vidējo darba samaksu 1187 eiro mēnesī, kas ir vairāk nekā vidēji Liepājā un valstī kopumā, nodokļos samaksājot 2 191 104 eiro.

Pirmajā posmā "JM Properties" plāno izbūvēt ražošanas telpas aptuveni 11 000 kvadrātmetru platībā un jau ēku projektēšanas stadijā ietvert visas nepieciešamās specifikācijas ērtam un bezzudumu ražošanas procesam, ietverot arī maksimāli iespējamu automatizāciju Furnitūras ražošanas departamentam. Šo būvniecību ir plānots pabeigt 2019. gada maijā.

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 27 дней на портале
Был онлайн 28 апреля в 22:15
Строительный поисковик