Būvniecības apvienības BuvBaze.lv - Kompāniju pārstāvju brokastis semināra apskats Новости

Būvniecības apvienības BuvBaze.lv - Kompāniju pārstāvju brokastis semināra apskats

Пятница, 15 июня, 2018

Šodien, 15.jūnijā notika pirmais BuvBaze.lv apvienības “Kompāniju pārstāvju brokastis” seminārs. Paldies kompāniju pārstāvjiem no Sia Ekobloki, Sia Krimelte Latvia, Sia Ekobetons, Sia MG Būvnieks, Sia Plastics Latvia, Sia DP Projekts, Sia Fosnet par piedalīšanos.

Seminārā bija iespēja iepazīties ar citu kompāniju pārstāvjiem, un jau atrast sadarbības partnerus biznesam. Kompānijas tika iepazīstinātas ar galvenajām kļūdām, ko mārketingā pieļauj 90% kompānijas, kā arī par jauniem mārketinga aktuālajām tendencēm.

Kompānijas pašas varēja sastādīt un izanalizēt, cik efektīvi izmanto mārketinga un reklāmas rīkus. Bija iespēja kompānijām uzzināt par sadarbības iespējām ar BuvBaze.lv apvienību un tuvākajiem pasākumiem, kuros būs iespējams piedalīties.
Tāpat kompānijām bija iespēja baudīt brokastis ar kafiju un tēju. Semināra beigās katrs kompānijas pārstāvis saņema BuvBaze.lv apvienības semināra dalībnieka sertifikātu. Vairāk semināra apskats fotogrāfijās.

Nākamais šāda veida seminārs, ko rīko Būvniecības apvienība BuvBaze.lv notiks jau 29.jūnijā. Pieteikšanās jau ir sākusies, vietu skaits tikai astoņu kompāniju pārstāvji.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик