Cads Electric sniedz pievienoto vērtību Noblessner attīstības projektam Igaunijā Строительство

Cads Electric sniedz pievienoto vērtību Noblessner attīstības projektam Igaunijā

Вторник, 20 февраля, 2018
"Noblessner Home Port" dzīvokļu projekts ir izveidots Tallinas Kalamaja rajonā. Tas ir aizraujošs projekts, jo papildus sadursmju pārbaudēm, BIM modeļi tika veidoti ņemot vērā būvnieku vajadzību pēc sakārtotas un saprotamas informācijas pārvaldības.
Modeļu informācija tika izmantota būvdarbu apjomu aprēķināšanai, iepirkumu veikšanai, darba plānošanai, kā arī 4D grafikas izstrādāšanā,  budžeta un vizualizācijas izveides aprēķināšanai. Visa projekta izstrādes pamatā bija nosacījums, ka katram modeļa informācijas elementam bija jāsatur visaptveroša produktu un tehniskā informācija.
Ēku komplekss ietver vairāk kā 200 luksus dzīvokļu, kā arī komercplatības. Klienta mērķis bija piedāvāt jaunajiem īpašniekiem risinājumus visaugstākajā kvalitātē un, lai to nodrošinātu projekts tika rūpīgi izstrādāts no sākuma līdz beigām. Svarīga projekta sastāvdaļa ir elektrotīklu projektēšana, lai nodrošinātu elektrisko ķermeņu kvalitāti tādiem ķermeņiem kā kontaktligzdām, slēdžiem, apgaismes slēdžiem koplietošanas telpās u.tml. iegādes procesu uzņēmās paši projekta izstrādātāji, lai instalētājiem, būtu jāveic tikai uzstādīšana. Lai klientam un galvenajam būvdarbu vadītājam būtu iespēja iegūt tiešu informāciju no modeļa, modelim bija jābūt skaidri definētām zonām-telpām, dzīvokļiem un koplietošanas zonām. Kad pienāk elektrotīklu projektētāja kārta, izmantojot Cads Electric projektētājs pievieno dažādus gala elementus konsolidētajam modelim. Tālāk jau Cads Electric automātiski sagatavo ziņojumus, pamatojoties uz platību. Ziņojumos tiek parādītas ekskluzīvās un parastās kontaktligzdas, slēdžu un citu aprīkojumu skaits. Neveicot nevienu papīrisku pierakstu, elektroniskajā veidā bija iespējams efektīvi pārvaldīt būvniecības apjomus, iepirkumus, budžetu, kā arī operatīvi veikt gala lietotāju pieprasītās izmaiņas un ar tiem saistītos izdevumus.
Pēc Melior Projekt OÜ īpašnieka Dmitrija Gridina un galvenā elektrotīklu projektētāja domām, gadu gaitā lietojot Cads Electric viņi ir paplašinājuši savas iespējas projektos un pielāgojuši savus darba procesus Cads Electric funkcijām, lai panāktu lielāku elastību un efektivitāti. Informācijas pievienošana produktam un modeļu tehniskā informācijas pievienošana spēlēja milzīgu lomu Noblessner projektā. Tāpēc automatizēta elektrotīklu projektēšanas programma Cads Electric bija lielisks rīks, kurš piedāvāja plašas produktu modeļu datu bāzes un informācijas pārvaldības funkcijas. Gadu gaitā ir izveidotas visaptverošas produktu modeļu kolekcijas, kuras var tikt atkārtoti izmantotas jaunos projektos, taču Dmitrijs Gridins atzīst, ka, piemēram, apgaismojuma iekārtas bieži tiek pārveidotas, jo modeļa ražošanas laiks ir ļoti īss. Papildu informācija par produktu modeļiem tiek pievienota, izmantojot papildu informācijas paketes, jo tas ir ātrākais veids, kā to izdarīt.
 
Saskaņā ar Kymdata Oy vadītāja Kristjan Müüll teikto,runājot par papildus informācijas pievienošanu,ir svarīgi uzsvērt, ka Cads Electric lietotāji var pievienot neierobežotu informācijas daudzumu produktu modeļiem vai citiem elektriskā modeļa elementiem. Gadījumā, ja klients vēlas redzēt ļoti specifisku informāciju modeļa elementos, lietotājs to var definēt CADS Electric, izmantojot papildu informācijas definīciju. Modeļiem pievienoto papildinformāciju var izmantot arī CADS Electric atskaitēs un, ja nepieciešams, 2D rasējumos.
Ja vēlaties izmēģināt šo programmu aicinām Jūs pieteikties bezmaksas izmēģinājuma versijai!
Laura Vīgante @_sia_emt
https://www.buvbaze.lv/_sia_emt/
8 лет 2 дня на портале
Был онлайн 03 мая в 15:19
Строительный поисковик