25. oktobrī Rīgā notiks seminārs par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās Новости

25. oktobrī Rīgā notiks seminārs par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās

Вторник, 18 октября, 2016

Šā gada 25. oktobrī Rīgā notiks seminārs par energoefektivitātes pasākumu īstenošanu daudzdzīvokļu ēkās un pieejamo ES fondu atbalstu. Semināru organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” ietvaros.

Uz semināru aicinām namu pārvaldīšanas uzņēmumu, dzīvokļu īpašnieku biedrību un būvniecības uzņēmumu pārstāvjus, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākos.
 

Pasākuma laikā iepazīstināsim ar atbalsta programmas energoefektivitātes paaugstināšanai daudzdzīvokļu dzīvojamajās ēkās nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanu.

Semināra otrajā daļā lektori stāstīs par risinājumiem fasāžu un siltumapgādes sistēmas renovācijai.

Semināros piedalīsies arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji, kas informēs par ugunsdrošības prasībām projektēšanas un būvniecības procesā.   Seminārs notiks š.g. 25. oktobrī pl.10.00 Rīgā, viesnīcas “BELLEVUE Park Hotel Riga” telpās, Slokas ielā 1.

Pasākuma dienas kārtība publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Pieteikties dalībai seminārā var šeit. Semināram tiešraidē varēs sekot līdzi Ekonomikas ministrijas mājaslapāwww.em.gov.lv. 

  Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (dzivosiltak@em.gov.lv, 67 013240).

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик