Vēsturiskā ēka Kaltenes klubs

SIA Latsketch, vadoties pēc klientu pieprasījuma, ir būtiski palielinājis piedāvāto produktu klāstu, nodrošinot savus sadarbības partnerus ar kvalitatīviem masīvkoka materiāliem.

2018. gads ir iesācies ar vairākiem vērienīgiem projektiem, piemēram, noslēgts līgums ar Rojas novada uzņēmumu SIA “A Celtne”, kas sevi jau ir pierādījis būvniecības jomā. SIA “A Celtne” galvenokārt nodarbojas ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību visā Latvijas teritorijā, kā arī ir pieredze ēku siltināšanā. Pēc SIA „A Celtnes” pasūtījuma Latsketch komanda izgatavoja vēsturiskas ēkas fasādes un griestu apšuvuma būvmateriālus un citus nelielus masīvkoka izstrādājumus. Šis projekts ir nozīmīgs ar to, ka tiek saglabāts “Kaltenes kluba” ēkas autentiskums, saglabājot vēsturisko fasādes dēļu apšuvuma profilu, kā arī visas nepieciešamās dimensijas. Veiksmīgas sadarbības rezultātā, ēkas restaurācijas darbi ir noslēgušies.
Rojas Jūras zvejniecības muzejs 2018. gada 23. jūnijā pie Kaltenes kluba rīkoja atjaunotās kluba ēkas atklāšanas pasākumu ar svinīgās lentas pārgriešanu un atjaunotās ēkas apskati. Atklāšanas pasākuma ietvaros apmeklētājus priecēja arī neliels apsveikuma koncerts, savukārt pēc atklāšanas pasākuma pie “Kaltenes kluba” bija zaļumballe kopā ar mūziķiem Indru un Modri.

Kā atzīst uzņēmuma pārstāvji, arī turpmāk viens no galvenajiem uzņēmuma darbības virzieniem būs piedāvāt nestandarta risinājumus, kā arī strādāt ar individuāliem pasūtījumiem, gan klasisku, gan līklīniju dizainu.

Pabeigšanas datums: 30 jūnijā 2018