Pāvilostas novadā notiks diskusija par pilsētvides ainaviskām  plānošanas iespējām Ziņas

Pāvilostas novadā notiks diskusija par pilsētvides ainaviskām plānošanas iespējām

Sestdiena, 15 jūlijā, 2017

Pirmdien, 17. jūlijā, pulksten 11 Pāvilostas novada dome aicina uz tikšanos ar ainavu arhitekti Kristīni Dreiju. Notiks diskusija par pilsētvides ainaviskām kvalitātēm un to plānošanas iespējām.

Tikšanās norisināsies Pāvilostas novada domes ēkas otrajā stāvā, semināru zālē. Tā ir plānota vairāku stundu garumā. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

"Pirmkārt, piedalīsies deputāti, bet aicināts ikviens, kam interesē pilsētas seja un tās veidošana," par gaidāmo tikšanos stāsta novada domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Zaļkalns. "Kristīne Dreija prezentēs savu ideju par ainavu tematisko plānojumu Pāvilostas pilsētai. Līdz ar to mēs varēsim pieņemt lēmumu, vai pilsētai tāds ir vajadzīgs."

Ainavu arhitektei, izbijušajai liepājniecei Kristīnei Dreijai ir bijusi pieredze arī tematiskā plānojuma "Liepājas pilsētas pludmales un piekrastes attīstība" izstrādē. Nekāda iepriekšēja sadarbība ar Pāvilostas novadu gan neesot bijusi.

"Mums pašiem novadā pat nav sava daiļdārznieka, šo jautājumu līdz šim esam atstājuši novārtā. Tā ka pie tā ir jāstrādā nākotnē," atzīst A. Zaļkalns.

Avots: liepajniekiem.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē