Deglava Gleznotāju rezidencē aizvadīti spāru svētki Ziņas

Deglava Gleznotāju rezidencē aizvadīti spāru svētki

Pirmdiena, 22 janvārī, 2024

Atzīmējot būtisku būvdarbu posma pabeigšanu, jaunajā nekustamo īpašumu projektā "Deglava Gleznotāju rezidence" tika nosvinēti 2. kārtas spāru svētki. Rīgā, Pļavnieku apkaimē, iepretim Dreiliņu kalnam 2. kārtā top 2 jaunas desmit stāvu daudzdzīvokļu ēkas ar vairāk nekā 140 dzīvokļiem.

Projekts ir iespaidīgs, jo teritorijā jau ir uzbūvētas 2 ēkas un tiek plānotas vēl 4 desmit stāvu ēkas. Otrajā kārtā būvnieki ir pabeiguši jumta būvniecību 2 ēkām, tās plānots nodot ekspluatācijā šī gada noslēgumā. Jau līdz šim 67% piedāvāto dzīvokļu ir rezervēti. Lai gan kopējās tendences nekustā īpašuma tirgū norāda par mazāk aktīvu dzīvokļu pirkšanu, "Deglava Gleznotāju rezidences" var lepoties, ka arī šobrīd pārdošana nav apstājusies, un šis projekts ir pieprasīts vietējā tirgū.

Kā min projekta pārdošanas vadītājs Oskars Lubavs: "Galvenā jaunā projekta īpašība ir tā A klases energoefektivitāte un mūsdienīgā vide, tie ir galvenie aspekti, ko apsver pircēji. Piemēram, 2 istabu dzīvoklim "Deglava Gleznotāju rezidencē" vidējā apkures maksa aizvadītā gada decembrī bija vien 30 eiro, kas ir daudzkārt zemāka par padomju vai vecāka laika dzīvokļiem. Mums ir prieks, ka varam piedāvāt šādus dzīvokļus rīdziniekiem. Šis ir īstais brīdis, kad varam pateikties būvniekiem par paveikto un līdz ar spāru svētkiem ķerties klāt atlikušajiem darbiem."

"Deglava Gleznotāju rezidences" attīstītājs ir starptautiskā uzņēmuma Electra ltd meituzņēmums Latvijā KSIA Unico, savukārt, projektu būvē SIA MONUM, arhitektu birojs - SIA TECTUM un finansē - AS RIETUMU BANKA.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē