Turpinoties kvartāla Mārpagalmi attīstībai un būvniecībai, novembra sākumā uzsākta dzīvokļu rezervācija projekta 2. ēkā, papildinot piedāvājumu ar jauniem komforta un komforts plus klases dzīvokļiem.

Pieprasījums pēc dzīvokļiem Mārpagalmos ir stabils, un to apliecina arī saņemtā interese un veiktās rezervācijas jaunajiem, pārdošanā pievienotajiem dzīvokļiem. Tāpat kā 1. kārtā, iegādei pieejami dažādas platības (sākot no 38,4 m2) 1-4 istabu dzīvokļi ar daudzveidīgiem plānojumiem, lai ikviens varētu atrast sev piemērotāko vairantu. Projekta 2. kārtā vienai no ēkas daļām tiks izbūvēti seši stāvi, kas dos iespēju augšējo stāvu dzīvokļu īpašniekiem baudīt skatu gan uz Mārpagalmu pagalmiem, gan tuvējo Āgenskalna apkārtni. Dzīvokļi tiek pārdoti ar pilnu apdari, katram dzīvoklim ir balkons vai terase un rekuperācijas sistēma. Ir iespēja iegādāties autostāvvietu pagalmā, pazemes stāvā, pieejamas arī noliktavu telpas. Īpaša uzmanība pievērsta iekšpagalmiem.

Šobrīd 1. kārtā pārdoti gandrīz 70 % dzīvokļu un jau tuvākajā laikā gaidāma ēkas nodošana ekspluatācijā. Papildus tam, projekta teritorijā atrodas neliels dīķis ar labiekārtotu zonu ap to. Šī teritorija būs pieejama jau līdz ar 1. kārtas nodošanu ekspluatācijā.