11.11.2023 Nekustamo īpašumu profesionāļi pulcēsies nozares gada nogales konferencē Cēsīs Ziņas

11.11.2023 Nekustamo īpašumu profesionāļi pulcēsies nozares gada nogales konferencē Cēsīs

Trešdiena, 15 novembrī, 2023

Lai diskutētu par aktuālajiem jautājumiem, analizētu datus un pārspriestu tendences, kā arī meklētu risinājumus problēmjautājumiem nozarē, Latvijā lielākā un jaudīgākā nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA sadarbībā ar nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv, banku Citadele 1. decembrī organizēs nekustamo īpašumu nozares profesionāļu konferenci.

Pasākums norisināsies Cēsīs, Vidzemes koncertzālē, un līdztekus konferencei visas dienas garumā koncertzālē pirmo reizi norisināsies “Cēsu mājokļa diena”, pulcējot uzņēmējus, kas piedāvā pakalpojumus, preces, produktus ar nekustamo īpašumu attīstību, apsaimniekošanu, būvniecību, labiekārtošanu u.tml. saistītās jomās. Uzņēmēju izstāde tiek organizēta sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību.

LANĪDA konference ir tradīcija, kad vienkopus pulcējam ne tikai mūsu biedrus un sadarbības partnerus, bet ikvienu, kas profesionāli darbojas nekustamo īpašumu un saistītajās nozarēs. Šis pasākums ir ne vien atskats uz aizvadīto gadu, bet arī kvalitatīva diskusija par nozīmīgākiem jautājumiem,” saka LANĪDA valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits.

Konferences laikā plānots runāt par aktuālo situāciju ekonomikā Latvijā un pasaulē un tās ietekmi uz nekustamo īpašumu jomas attīstību. Nozīmīga konferences daļa veltīta daudzpusīgai diskusijai par to, kā “atdzīvināt” Rīgas centru un panākt dzīvojamā fonda attīstību reģionos u.tml.

Šī gada konferences laikā notiks pirmais nekustamo īpašumu nozares hakatons, kura laikā visi pasākuma dalībnieki tiks iesaistīti risinājumu meklēšanā aktuāliem problēmjautājumiem nozarē, t.sk. Rīgas centra “atmodināšanai” u.tml.. Bet konferenci tradicionāli noslēgs konkursa “Gada aģents” laureātu sveikšana – šogad jau septiņās nominācijās, tādējādi mēs vēlamies atzīmēt tos nozares profesionāļus, kuri 2023. gadā savā darbībā demonstrējuši izcilu klientu apkalpošanas servisu, profesionālo izaugsmi, strādājuši ar augstiem rezultatīvajiem rādītājiem,” papildina A. Šmits.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē