1. decembrī pirmo reizi norisināsies Cēsu mājokļa diena; aicina uzņēmējus pieteikties izstādei Ziņas

1. decembrī pirmo reizi norisināsies Cēsu mājokļa diena; aicina uzņēmējus pieteikties izstādei

Otrdiena, 14 novembrī, 2023

1. decembrī Cēsis, Vidzemes koncertzālē norisināsies nekustamo īpašumu nozares profesionāļu konference, kuras laikā dalībniekiem būs iespēja uzzināt aktuālāko informāciju un datus, kā arī piedalīties kvalitatīvā diskusijā, bet risinājumus nozares problemātikai radīt nekustamo īpašumu nozares hakatonā. 

Šogad pirmo reizi līdztekus konferencei norisināsies “Cēsu mājokļa diena”, visas dienas garumā pulcējot uzņēmējus, kas piedāvā pakalpojumus, preces, produktus saistītus ar nekustamo īpašumu attīstību, apsaimniekošanu, būvniecību, labiekārtošanu u.tml. līdzīgās jomās, kā arī apmeklētājus (ne tikai konferences apmeklētājus), kurus interesē un kam ir aktuālas iepriekš minētās tēmas.

“Cēsu mājokļa dienu” organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību. 

Izstādes atklāšana plānota 9.30, un iecerēts, ka interesenti to varēs apmeklēt līdz plkst. 16.00 bez maksas.

“LANĪDA jau otro gadu par gada nogales profesionāļu konferences mājvietu ir izvēlējusies Cēsis.  “Cēsu mājokļa diena” ir lieliska iespēja novada un reģiona uzņēmējiem, ne tikai iepazīstināt nozares profesionāļus-konferences dalībniekus, bet arī ikvienu interesentu un potenciālos klientus ar sava uzņēmuma piedāvātajā precēm, produktiem un pakalpojumiem, kā arī veidot jaunas sadarbības. Tāpēc aicinām uzņēmējus izmantot šo iespēju, lai Cēsīm un LANĪDAI būtu par vēl vienu tradīciju vairāk,” pauž LANĪDA izpilddirektore Sandra Rasnača.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē