Ilgtspējīgais Merks mājas dzīvojamo māju projekts Ziņas

Ilgtspējīgais Merks mājas dzīvojamo māju projekts "Merks Magnolijas" ir nodots ekspluatācijā

Pirmdiena, 2 oktobrī, 2023

Latvijā vadošā nekustamo īpašumu attīstītāja "Merks mājas" ilgtspējīgais dzīvojamo māju projekts ģimenēm "Merks Magnolijas", kas atrodas Skrīnes ielā 6 un 8, ir nodots ekspluatācijā. Projekta pirmajā kārtā uzbūvētas divas trīsstāvu A energoefektivitātes ēkas, uz kuru jumtiem uzstādīti saules paneļi un saules korektori. Dzīvokļu īpašnieki Šampētera klusajā apkaimē varēs baudīt ne vien privātmāju sajūtu, bet arī novērtēt energoefektīvo risinājumu, kas ilgtermiņā nodrošinās zemākus maksājumus par elektroenerģiju un ūdens uzsildīšanu.

""Merks Magnolijas" ir mūsu pirmais attīstītais dzīvojamo māju projekts Daugavas kreisajā krastā, tāpēc esam īpaši gandarīti par iespēju piedāvāt ilgtspējīgu dzīves vidi Šampētera gleznainajā apkaimē. Būvējot šo projektu, mums bija svarīgi dzīvokļu īpašniekiem nodrošināt pieejamu ilgtspēju, tostarp energoefektīvus risinājumus, tādēļ investējām ap 200 000 eiro, lai uz namu jumtiem uzstādītu saules paneļus un saules korektorus, kas ne tikai kalpos par vērtīgu finansiālu atbalstu dzīvokļu īpašniekiem, bet arī samazinās ēku CO2 nospiedumu. Tādējādi kopā ar dzīvokļu īpašniekiem mēs varam radīt ilgtspējīgu vidi, kurā dzīvot. Tāpat arī mums ir svarīgi, lai dzīvokļu īpašnieki, ievācoties jaunajā mājoklī, pēc iespējas drīz izjūt māju sajūtu. Vēlamies noņemt no klientu pleciem raizes par tādu pamatvajadzību iegādi kā virtuves iekārta, tādēļ, lai finansiāli atvieglotu, kā arī palīdzētu paātrināt pārcelšanās procesu, noteiktam skaitam dzīvokļu īpašnieku, kas līdz 31.decembrim iegādāsies dzīvokli "Merks Magnolijas" projektā vai "Merks Mežpilsēta" 1. kārtā, kā sālsmaizi dāvināsim jau iebūvētu virtuves iekārtu. Mūsu mērķis ir iedzīvotājiem piedāvāt gan ilgtspējīgus risinājumus, gan patīkamu un skaistu vidi, kurā būtu ērti uzturēties ilgtermiņā," stāsta Mikus Freimanis, "Merks mājas" valdes loceklis.

Pārdomāts dzīvokļu plānojums un ērtības

"Merks Magnolijas" ir slēgts un ar videonovērošanas kamerām aprīkots daudzdzīvokļu māju projekts, kurā ir pieejami divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 58 līdz 103 m2. Visiem 2. un 3. stāva dzīvokļiem ir pieejams balkons, savukārt 1. stāva dzīvokļu īpašniekiem ir pieejama āra terase. Papildu plašumu dzīvokļos rada arī 2,90 m augstie griesti. Būtiski, ka visi dzīvokļi klientiem tiek nodoti ar pilnu iekšējo apdari. Tas nozīmē, ka, ievācoties dzīvoklī, jaunajiem dzīvokļa īpašniekiem būs jādomā vien par interjera elementiem, jo par gaumīgu apdari būs jau parūpējušies "Merks mājas" dizaineri. Lai klienti varētu pēc iespējas vairāk individualizēt savu jauno mājokli, piedāvājumā ir piecas dažādas, dizaineru izstrādātas, apdares kolekcijas - katra ar savu raksturu.

Projektā padomāts arī par koplietošanas zonām. Namu pagalmā ir ierīkota atpūtas zona, kuru varēs izmantot ikviens dzīvokļa īpašnieks, tāpat arī tiks ierīkots rotaļu laukums un sportisko aktivitāšu zona, kas būs brīvi pieejama ikvienam "Merks Magnolijas" dzīvokļa īpašniekam.

Lai atvieglotu iedzīvotāju ikdienu un balkonu varētu izmantot atpūtas mirkļiem, iedzīvotāji varēs bērnu ratiņus, velosipēdus vai citus braucamrīkus turēt slēgtā telpā nama 1. stāvā.

Apkaime

"Merks Magnolijas" atrodas gleznainajā Šampētera apkaimē, kur pāris minūšu gājiena vai brauciena attālumā ir pieejams viss sadzīvei nepieciešamais - skolas, bērnudārzi, kā arī iepirkšanās centri. Arī dabas tuvums jūtams jau projekta pagalmā - "Merks Magnolijas" atrodas pie meža ieloka, blakus ūdenstilpei, padarot dzīvi galvaspilsētā vēl patīkamāku un mierpilnāku.

Ikviens interesents 30.septembrī no plkst.10.00 līdz 16.00 ir laipni aicināts uz atvērto durvju dienu, lai apskatītu klātienē "Merks Magnolijas" projektu un izvēlētos savu jauno mājokli.

Par "Merks mājas"

"Merks mājas" ir līderis dzīvojamo māju attīstīšanā Latvijā un vairāk nekā 18 darbības gados ir pierādījis savu kompetenci augstvērtīgu dzīvojamo projektu un sabiedrisko ēku būvniecībā. Līdz šim uzbūvēti vairāk nekā 2200 mājokļi ģimenēm visā Latvijā. Realizētie projekti ir kvalitātes garantija vārdos un darbos, ko apliecina arī vietēja un starptautiska mēroga nozares apbalvojumi. Dzīvojamo māju projektos "Merks mājas" ir gan attīstītājs, gan pārdevējs, gan arī garantijas sniedzējs.

Papildu informācijai:

Sanita Buķe, Mārketinga nodaļas vadītāja, e-pasts: Sanita.Buke@merkolatvia.lv; mob. tālr. +371 29344810

Seko mums: facebook.com/Merksmajas instagram.com/merks_majas/

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē