Maija beigās konferencē diskutēs par nekustamo īpašumu tirgus prognozēm un digitalizācijas ietekmi uz nozari Ziņas

Maija beigās konferencē diskutēs par nekustamo īpašumu tirgus prognozēm un digitalizācijas ietekmi uz nozari

Pirmdiena, 15 maijā, 2023

Lai diskutētu par ekonomikas prognozēm, nekustamā īpašuma un komercobjektu tirgus aktualitātēm, kā arī digitalizācijas ietekmi uz nekustamā īpašuma nozari, 26.maijā norisināsies profesionāļu konference "Nekustamo īpašumu nozare nākotnes telpā", aģentūru LETA informēja Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA) pārstāvji.

Pasākumu atklās ASV Nacionālās nekustamo īpašumu asociācijas ("The National Association of Realtors") 2023.gada globālais vēstnieks Latvijā, Lietuvā, Polijā un Ukrainā Dmitrijs Selektors un LANĪDA valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits.

Par nekustamo īpašumu tendencēm 2023.gadā klātesošos informēs LANĪDA valdes loceklis Vestards Rozenbergs, bet par komercobjektu tirgus aktualitātēm - "Newsec" nekustamo īpašumu investīciju specialists Patriks Simsons. 

Savukārt biroju attīstības tendences iezīmēs "Colliers" Biroju platību nodaļas direktora vietniece Olga Mihailova. Par esošo ekonomisko situāciju un prognozēm runās bankas "Citadele" ekonomists Mārtiņš Āboliņš.

Tāpat pasākumā par būves reģistrācijas procesa transformāciju informēs Valsts Zemes dienesta ģenerāldirektore Vita Narnicka. 

Nozīmīga konferences daļa šoreiz veltīta digitalizācijas jautājumiem. Par tēmu "No digitalizācijas šodien uz metaverse rītdien" runās bankas "Citadele" digitālās pieredzes attīstības daļas vadītājs Mārtiņš Bērziņš. Savukārt par mākslīgā intelekta valodas tehnoloģiju risinājumiem stāstīs uzņēmuma "Tilde" klientu attiecību vadītājs Didzis Kļaviņš. 

Uzņēmuma "Owner" valdes loceklis Pauls Upenieks dalīsies pieredzē par nekustamo īpašumu pārvaldības procesu digitalizāciju. Savukārt uzņēmuma "New Black" vadītājs Arturs Mednis stāstīs, vai darījumu var uzticēt mākslīgajam intelektam.

Pasākuma laikā norisināsies vairākas paneļdiskusijas, kas būs veltītas tādām tēmām kā "Nekustamo īpašumu nozares izaicinājumi 2023.gadā", "Komercobjektu tirgus". Digitalizācijas ietekmei un sabiedriskajiem procesiem un nozari būs veltīta noslēdzošā konferences diskusija.

Konferenci organizē LANĪDA, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls "City24.lv" un banka "Citadele". Pasākums notiks Rīgā, konferenču centrā "Citadele", Republikas laukumā 2A.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 6 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē