Spāru svētki jaunam ELVI Siguldā, Dārza ielā Ziņas

Spāru svētki jaunam ELVI Siguldā, Dārza ielā

Ceturtdiena, 4 maijā, 2023

Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI, turpinot tīkla attīstību, nosvinējis spāru svētkus jaunam veikalam Siguldā, Dārza ielā. Jaunajā objektā kopumā tiks ieguldīti aptuveni 1,5 milj. eiro, un būvniecības darbu nākamajā etapā paredzēta ēkas pilnīga pabeigšana, vides labiekārtošana un apzaļumošanas darbi. Veikals tiks atvērts šī gada rudenī un tas būs trešais zīmola ELVI veikals Siguldā.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: "Tieši skaistā Vidzemes pērle Sigulda ir zīmola ELVI dzimtene, un esmu gandarīta, ka jau šajā rudenī Siguldas ELVI veikalu saimei pievienosies jauns, kvalitatīvs veikals, kurā saimniekos viens no Siguldas novada nozīmīgākajiem uzņēmumiem un lielākajiem darba devējiem, mūsu partneris SIA "Vita mārkets". Spāru svētki ir būtisks pagrieziena punkts jebkuras ēkas būvniecībā - tas iezīmē mājas reālās aprises un signalizē - nu ar pilnu sparu jāgatavojas jaunas tirdzniecības vietas atvēršanai."

Ēkas projektēšana uzticēta arhitektu birojam "LOFT" Ģirta Kalinkeviča vadībā, kas izstrādāja arī nupat februārī atvērtā tirdzniecības kvartāla konceptu, dizainu un projektu Mārupē, Lielajā ielā 26.

Jaunais ELVI Dārza ielā, Siguldā, tiek būvēts, īstenojot dažādus ilgtspējīgas attīstības risinājumus - veikalā tiks uzstādītas energoefektīvas tirdzniecības iekārtas, ēku sildīšanai tiks izmantota siltumatguves tehnoloģija, tāpat apmeklētājus priecēs harmoniski iekārtota ārtelpa ar plašām autostāvvietām, apstādījumiem un atpūtas zonām. Projektējot ēku, tika izvērtētas arī kopējās zemes gabala attīstības iespējas, tālab tiks izbūvēts gan piebraucamais ceļš, gan ārējās komunikācijas zemesgabala tālākajā malā, lai nākotnē šajā objektā varētu paplašināt komercdarbības iespējas, piesaistot potenciālos īrniekus un sekmējot kopējo kvartāla attīstību.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē