Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā Verde atvērs jaunu restorānu Dia 36.line Ziņas

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā Verde atvērs jaunu restorānu Dia 36.line

Otrdiena, 25 aprīlī, 2023

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde", attīstot papildu pakalpojumu klāstu, ir vienojies ar Latvijā atpazīstamo šefpavāru Lauri Aleksejevu par ilgtermiņa sadarbību. Rezultātā, investējot turpat 600 tūkstošus eiro, jau pavisam drīz tiks atvērts jauna koncepta dienas restorāns "Dia 36.line".

Jaunais "Dia 36.line" dienas restorāns, kas darbosies arī kā kafejnīca un uzkodu bārs, būs 537 m2 plašs un atradīsies "Verde" A ēkas lobija līmenī jeb 0. stāvā. Tā dizainu veido Veronika Novika saskaņā ar kopējo "Verde" arhitektūras stilistiku - gaišas telpas apvienojumā ar dabīgu zemes toņu mēbelēm un, protams, ļoti daudz telpaugu, kas restorānam piešķir īpašu "urbāno džungļu" noskaņu.

Iveta Lāce, "Verde" komercdirektore: "A-klases birojs nav iedomājams bez izcila ēdinātāja, un tieši tāds būs "Dia 36.line" restorāns. Esam cerības pilni, ka tas kļūs iecienīts ne vien mūsu nomnieku, bet arī Skanstes apkaimes un Rīgas klusā centra iedzīvotāju vidū".

Tiek plānots, ka "Dia 36.line" tiks atvērts jau šī gada vasarā. Restorāna dienas piedāvājumos dominēs sezonāli produkti, tai skaitā zivis, gaļa, augļi, ogas un dārzeņi, īpašu uzmanību pievēršot arī pilnvērtīgu ēdienu pagatavošanai veģetāriešiem un vegāniem.

Lauris Aleksejevs, restorānu grupas "36. līnija" īpašnieks un šefpavārs: "Lēmums atvērt jaunu "Dia 36.line" dienas restorānu šī brīža vismodernākajā biroju kompleksā "Verde" ir rūpīgi izsvērts ilgākā laika periodā. Esam daudz strādājuši pie tā koncepta izstrādes, lai apvienotu visu aktuālo - ilgtspējīga uztura tendences, garšīgas receptes, kvalitatīvu apkalpošanu un modernu dizainu. Ar nepacietību gaidām restorāna atvēršanos, jo esam gatavi katru darba dienu pilnvērtīgi ēdināt ne vien pāris tūkstošus "Verde" darbinieku un viesu, bet arī pasniegt ēdienu un dzērienus plašajā 5. stāva terasē, no kuras paveras burvīgs skats uz kluso centru".

Kā iepriekš ziņots, "Verde" ir pirmais "Capitalica Asset Management" īstenotais projekts Latvijā, kura attīstībā tiks ieguldīti vairāk nekā 65 miljoni eiro. Objekta būvniecības procesa vadītājs ir "SBA Group" meitasuzņēmums "Notus Developers", projekta ģenerālbūvnieks - būvkompānija "Velve", bet ekskluzīvais iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris - Latvijā vadošā nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers". Šobrīd par biroju kompleksa nomniekiem jau ir kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", KPMG Latvijā", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry" un "Dia 36.line".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 25 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē