Civinity grupu Latvijā vadīs Sanita Bērziņa Ziņas

Civinity grupu Latvijā vadīs Sanita Bērziņa

Otrdiena, 25 aprīlī, 2023

Starptautiskā uzņēmumu grupa CIVINITY, kas sniedz nekustamā īpašuma apsaimniekošanas un inženiertehnisko risinājumu pakalpojumus Baltijas valstīs, par grupas uzņēmumu vadītāju Latvijā apstiprina Sanitu Bērziņu.

Sanitai Bērziņai ir vairāk kā 10 gadu pieredze uzņēmumu vadībā un attīstībā, izveidojot un attīstot e-komercijas struktūru un pakalpojumus Maxima Latvija un vēlāk ilgstoši esot uzņēmuma Barbora Latvija vadītāja un vēlāk arī Barbora Eesti vadītāja.

"Civinity grupas uzņēmumi pēdējos gados, nesktoties un pandēmijas ietekmi un ģeopolitisko situāciju pasaulē, ir turpinājuši strauju attīstību, ieviešot arvien jaunus risinājumus ēku uzturēšanā, inženiertehniskajos risinājumos un dažādu pakalpojumu digitalizēšanā. Mans mērķis, turpmāk vadot Civinity grupu Latvijā, ir veicināt strauju attīstību ēku apsaimniekošanā, liekot uzsvaru uz kvalitāti un klientu apmierinātību, kā arī ieviešot jaunus procesus, kas cels mūsu kvalitātes standartus jaunos augstumos", norāda Sanita Bērziņa, Civinity grupas vadītāja Latvijā.

"Civinity" ir viena no lielākajām ēku uzturēšanas un inženiertehnisko risinājumu grupām Baltijā. "Civinity" grupa apvieno vairāk kā 20 uzņēmumus, kas pārrauga vairāk kā 10 miljonus kv.m. dzīvojamo un komerciālo ēku, dažādās Eiropas pilsētās ir uzstādījuši vairākus tūkstošus inženiertehnisko sistēmu. "Civinity" komandā ir vairāk kā 2000 darbinieki Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 25 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē