HAUSERS LATVIA nodevis ekspluatācijā Elijas Namus Ziņas

HAUSERS LATVIA nodevis ekspluatācijā Elijas Namus

Trešdiena, 22 martā, 2023

Divu tramvaja pieturu attālumā no Vecrīgas, Elijas un Maskavas ielas krustojumā, ekspluatācijā ir nodots jauns dzīvojamo māju komplekss Elijas Nami. Par vienu no projekta īpatnībām var uzskatīt tā novietojumu četros blakus esošos zemes gabalos, kas noteica nestandarta māju izvietošanas principu un to oriģinālo vizuālo izpildījumu. Elijas Nami apvieno četras piecstāvu ēkas, un katra ēka ir nosaukta par godu izcilajiem pagātnes zinātniekiem - Nikola Teslam, Leonardo da Vinči, Blēzam Paskālam un Alfrēdam Nobelam. Mājās kopumā ir 56 energoefektīvi un moderni dzīvokļi ar platību no 43 līdz 85 kvadrātmetriem, dzīvokļiem ir pilnā apdari. Līdz būvdarbu pabeigšanai jaunajā projektā brīvi bija palikuši un iegādājami tikai 16 mājokļu varianti - gan divu, gan trīs, gan četru istabu dzīvokļi. 

Tos var iegādāties par cenām, sākot no 113 900 līdz 199 900 eiro. Par papildu samaksu piedāvātas noliktavu telpas un autostāvvietas. Paredzams, ka pirmie īrnieki varēs iekārtoties savos jaunajos dzīvokļos maijā. Jaunais projekts Elijas un Maskavas ielā ļāva vietējās apkaimes iedzīvotājiem, kuri nebūt nav lutināti ar piedāvājumiem jaunbūvēs, ne tikai atrast ērtāku mājokli, bet arī piesaistīja jaunus pircējus no citiem Rīgas mikrorajoniem. Sadarbībā ar projekta lieldraugu “SEB banka“, visu marta mēnesi dzīvokļu iegādei tiek piedāvāti īpaši izdevīgi nosacījumi.

Elijas Nami ir pirmais Igaunijas attīstītāja Hausers projekts Latvijā. Uzņēmuma plānos ir arī citu Rīgas jaunbūvju attīstība Ziepniekkalnā un Klīversalā.

Uzsāk dzīvokļu rezervāciju “Merks Magnolijas” otrajā ēkā – vienā no energoefektīvākajiem Pārdaugavas jaunajiem projektiem

Nekustamo īpašumu attīstītājs “Merks mājas” ar prieku izziņo jaunu dzīvokļu rezervācijas sākumu projekta “Merks Magnolijas” 1. kārtas otrajā ēkā, kas atrodas Skrīnes ielā 8, Rīgā. Projekta otrajā ēkā iegādei ir pieejami 48 jauni dzīvokļi, ar sākuma cenu no 214 000 Eur. Projektu ekspluatācijā ir plānots nodot maijā, tāpēc jaunie iedzīvotāji energoefektīvajos mājokļos varēs ievākties jau šī gada vasarā.

“Merks Magnolijas” ir uzņēmuma pirmais attīstītais projekts Pārdaugavā. Iepriekš pārdošanā nodoti dzīvokļi Skrīnes ielā 6, bet nu rezervācijai ir pieejami vēl 48 jauni, moderni un energoefektīvi dzīvokļi, kas gaida savus īpašniekus. Pašlaik pieejami dzīvokļi ar divām līdz četrām istabām, ar kopējo platību no 53 līdz 103 m2. Katram no tiem ir balkons vai terase, kas liks justies kā savas privātmājas pagalmā.

Jaunās ēkas Šampēterī ir “Merks mājas” pirmais projekts, kuram uz jumta tiks uzstādīti saules paneļi un saules kolektori. Šāds risinājums ne vien samazinās ēku CO2 nospiedumu, bet nodrošinās “Merks Magnolijas” iedzīvotājiem zemākus maksājumus par elektroenerģiju un ūdens uzsildīšanu. Ēkām piešķirts A klases pagaidu energoefektivitātes sertifikāts.

Visi projekta dzīvokļi pircējiem ir pieejami ar pilnu iekšējo apdari - mūsdienīgām un elegantām interjera apdares materiālu kolekcijām, kuras atbilst pašlaik aktuālākajām dizaina tendencēm pasaulē.

Lai jauno ēku pēc iespējas ātrāk varētu nodot ekspluatācijā, ”Merks mājas” komanda šobrīd aktīvi strādā pie fasādes darbu un iekšdarbu pabeigšanas. Drīzumā, uzlabojoties laikapstākļiem, tiks atsākti labiekārtošanas darbi projekta teritorijā. Tajā plānots izveidot atpūtas zonu pieaugušajiem, kā arī mūsdienīgu bērnu rotaļu laukumu, kur izklaidēties mazākajiem “Merks Magnolijas” iedzīvotājiem.

Pateicoties lieliskajai atrašanās vietai, “Merks Magnolijas” būs izcila izvēle cilvēkiem, kas ilgojas pēc harmoniskas vides prom no pilsētas trokšņiem. Ņemot vērā, ka projekts izvietots vietā ar zemu apbūves augstumu, jaunie dzīvokļu īpašnieki varēs baudīt privātmājas sajūtu ar dzīvokļa priekšrocībām.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 4 mēneši 14 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē