Mārupē par 1,3 miljoniem eiro tiks uzlabota uzņēmējdarbībai nepieciešamā infrastruktūra Ziņas

Mārupē par 1,3 miljoniem eiro tiks uzlabota uzņēmējdarbībai nepieciešamā infrastruktūra

Pirmdiena, 26 jūnijā, 2017

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija norāda, ka Mārupes novada dome bija izsludinājusi iepirkuma konkursu par projekta "Uzņēmējdarbības attīstībai nepieciešamās infrastruktūras attīstība Mārupes novadā" realizāciju.

Konkursa nolikums paredz, ka projekts tiks īstenots, piesaistot Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) finansējumu. Projektam ir divas daļas - "Dzirnieku ielas pārbūve" un "Ceļa C-16 (Noras-Dumpji-Rutki) pārbūve un apvienotā gājēju un velosipēdu ceļa izbūve gar ceļu C-15 (Alpi-Dumpji)". Kopējā iepirkuma summa ir sasniegusi 1 314 699 eiro.


Dzirnieku ielas pārbūve plānota no īpašuma Dzirnieku ielā 15 līdz ceļam C-13 (Stīpnieku ceļš-Dzirnieki), no ceļa C-13 līdz Perona ielai un no Perona ielas līdz autoceļam P133 (Lidostas "Rīga" pievedceļš). Šajā iepirkuma daļā tika saņemti deviņi pieteikumi un darbos par 667 478 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) veiks AS "Ceļu pārvalde". Savukārt otrā iepirkuma daļā plānota ceļa C-16 pārbūve no ceļa C-15 līdz Dzirnieku ielai un apvienotā gājēju un velosipēdu ceļa izbūve gar ceļu C-15 no autoceļa V15 līdz ceļam C-16. Arī šajā daļā tika saņemti deviņi pieteikumi un darbus par 647 221 eiro bez PVN veiks SIA "Mārupes ceļinieks".

 

Avots: aprinkis.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē