Smiltenē informēs par valsts atbalstu saules paneļu uzstādīšanai un apkures katlu nomaiņai Ziņas

Smiltenē informēs par valsts atbalstu saules paneļu uzstādīšanai un apkures katlu nomaiņai

Otrdiena, 10 maijā, 2022

Smiltenē notiks seminārs "Saules paneļu uzstādīšana un apkures katla nomaiņa ar valsts finansētu programmu atbalstu. Noteikumi, finansējums, risinājumi", aģentūru LETA informēja Vidzemes plānošanas reģions.

Semināra apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par izsludināto valsts atbalsta programmu atjaunojamo energoresursu izmantošanai mājsaimniecībās, ietverot arī informāciju par finanšu institūcijas "Altum" piedāvāto atbalstu privātmāju energoefektivitātes uzlabojumiem. Tāpat arī semināra organizatori sniegs praktisku informāciju par saules paneļu uzstādīšanu un par esošo apkures sistēmu pārbūvēšanu vai jaunu sistēmu izbūvēšanu.

Pasākumā tiks demonstrēts interaktīvs bezmaksas rīks "Smart Living", ko var izmantot, lai izvērtētu mājsaimniecības energoefektivitāti. Ar rīku iespējams arī noskaidrot, kādus uzlabojumus mājsaimniecībā būtu ieteicams veikt, lai paaugstinātu energoefektivitāti un ietaupītu naudu.

Lai apmeklētu semināru, līdz 12.maijam jāaizpilda pieteikuma anketa, kas atrodama Smiltenes novada mājaslapā. Ieeja seminārā ir bezmaksas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 2 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē