Kad ir pienācis laiks veikt remontu dzīvoklī Aktuālie padomi

Kad ir pienācis laiks veikt remontu dzīvoklī

Trešdiena, 27 aprīlī, 2022

Kāds iesaka remontu kārtot ik pēc 15 gadiem, kāds ik pēc 5, lai samazinātu dzīvokļa nolietojumu. Bet dažreiz mēs paši redzam, ka ir pienācis laiks domāt par remontu.

Dzīvoklī ir pelējums vai sēne
Plaisas, kas netiek nekavējoties salabotas, tikai pieaugs, un defektu pārkrāsot vai noslēpt neizdosies. Tikai uzkrāsojot nelielu plaisu, tas joprojām būs redzams. Nav viegli atrast pareizo toni. Labāk ir uzaicināt meistaru, kurš palīdzēs tikt galā ar šādu uzdevumu.

Čīkstoša grīda
Nav patīkami staigāt pa čīkstošu grīdu. Labāk ir nekavējoties novērst šo problēmu. Neaizmirstiet pārbaudīt arī parketu un laminātu, kur caurumos vai plaisās ļoti ātri veidojas pelējums.

Tapešu problēmas
Saplīsušas tapetes var līmēt gadiem ilgi un šāds rezultāts vienmēr ir īslaicīgs. Varbūt jums sākotnēji bija nekvalitatīvs meistars vai jūs pats līmējāt tapetes, iespējams, ka tika izmantota nekvalitatīva līme vai tapetes. Šādos gadījumos ar laba meistara palīdzību ir vieglāk noņemt veco pārklājumu un ielīmēt jaunas tapetes.

Strāvas padeves pārtraukumi
Nav iepriecinoša ziņa dzīvokļiem ar sliktu elektroinstalāciju, jums vajadzētu sagatavoties pilnīgai renovācijai. Tā kā strādājot ar elektrību, sienas un griesti neskarti. Turklāt, ja jūsu kontaktdakšas bieži tiek izsistas un kontaktligzdas vai vadi tiek uzkarsēti, tas ir iemesls, lai izsauktu labu elektriķi.

Tādos momentos domā, būtu tāda „vieta”, kur es varētu padot ziņu par savu problēmu un saņemt piedāvājumus ar risinājumiem, kas man būtu pieņemami pēc cenas, kvalitātes un galvenais, būtu droši?!?! Tāda „vieta” ir kā pasaulē, tā arī Latvijā. AnyDo – privāto speciālistu meklēšanas serviss tiešsaistē sadzīves pakalpojumu un biznesa uzdevumu risinājumiem. 
Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus. Tā ir tieši tā „vieta”, kur jūsu problēma vai jautājums radīs risinājumu, kas būs pilnībā atbilstošs jūsu visām vajadzībām.
Pie AnyDo jūs varēsiet atrast speciālistus, kas atbilst kvalitātes un drošības prasībām. Jo mūsu komanda rūpīgi pārbauda katru, kas pretendē uz pārbaudīta izpildītāja statusu.

Kā strādā AnyDo?
Lai sāktu izmantot AnyDo, vajadzīgs izpildīt tikai pāris vienkāršus soļus.
SOLIS 1 
 Reģistrēties vietnē, pārejot uz šo saiti  un aizpildot reģistrācijas veidlapu.




Pēc tam Jūsu e-pastā pienāks vēstule ar reģistrēšanās apstiprinājumu un lai to pabeigtu, būs nepieciešams pāriet uz saiti, kas norādīta vēstulē.

Reģistrācija pabeigta! Aizpildīt vai neaizpildīt profilu –  tas ir Jūsu personīgais jautājums. Jūsu komfortam rekomendējam atzīmēt profilā ķeksīti par paziņojumu saņemšanu no AnyDo par esošās situācijas kontroli saistībā ar jūsu sastādītajiem uzdevumiem. 




SOLIS 2
Zem meklētāja ailes mājaslapas galvenajā lapā jūs varat atrast visas AnyDo esošās kategorijas.  



Izvēloties to, kas jūs interesē, nokļūsiet lapā ar pēdējiem sludinājumiem attiecībā uz kategoriju, ko esat izvēlējušies.Lai izveidotu uzdevumu tieši izvēlētajā kategorijā, vienkārši uzklikšķiniet pogu „Atrast Speciālistu”.




Tikai divi vienkārši soļi un risinājums jūs pats atradīs. Atliks tikai izvēlēties piemērotāko.

Anydo Lv @anydolv
https://www.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē