Hepsor pirmais projekts Mārupē jau pārdošanā - Mārupes Dārzs- iespēja iegādāties mājokli iedvesmojošai dzīvei Ziņas

Hepsor pirmais projekts Mārupē jau pārdošanā - Mārupes Dārzs- iespēja iegādāties mājokli iedvesmojošai dzīvei

Piektdiena, 14 janvārī, 2022

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor" ir saņēmis būvatļauju jauna daudzdzīvokļu projekta būvniecībai Mārupē, Lielajā ielā 45, kur drīzumā plānots uzsākt būvniecības darbus. Apzinoties lielo interesi, par jaunu, perspektīvu mājokļu iegādi, jaunajā projektā "Mārupes Dārzs" ir uzsākta dzīvokļu iepriekš pārdošana.

Projektu Mārupes Dārzs veido 4 korpusi ar 23 komfortabliem dzīvokļiem katrā no tiem, kopā veidojot 92 divu, triju un četristabu dzīvokļus ar mūsdienīgiem risinājumiem un kvalitatīvu gala apdari. Jauno projektu papildinās bagātīgi apzaļumotā un apgaismotā teritorija ar īpašu atmosfēru, privātajām terasēm, balkoniem, velonovietnēm, autostāvietām, krāšņu koku un krūmu ieskautiem atpūtas stūrīšiem bērniem un pieaugušajiem, spēļu laukumu centrālajā pagalmā.

Šis projekts sniedz iespēju būt pietiekami tuvu lielpilsētai ar visām tās ērtībām, vienlaikus baudot dabas tuvuma priekšrocības - mieru, svaigu gaisu, zaļo zonu klātesamību un ziedu valdzinošo aromātu. "Mārupes Dārzs" atrodas Mārupes novada administratīvajā centrā pie Lielās ielas, strauji augošā Latvijas novadā ar attīstītu infrastruktūru - bērnudārzi, skolas, ģimnāzija, lielveikali, medicīnas pakalpojumu iestādes, lidosta un aktīvās atpūtas centri.

Dzīvokļu iegādei "Mārupes Dārzs" projektā ir iespējamas dažādas labvēlīgas kreditēšanas iespējas, tai skaitā jaunie speciālisti un ģimenes ar bērniem var izmantot "Altum" atbalsta programmu nekustamā īpašuma iegādei ar samazinātu finanšu līdzdalību. Lai uzzinātu vairāk par projektu un iegādes iespējām, aicinām sazināties ar nekustamā īpašuma attīstītāja "Hepsor", "Mārupes Dārzs" projekta pārdošanas vadītāju Olitu Mesteri, +371 2660322, kā arī iepazīties projekta mājas lapā hepsor.lv/marupesdarzs.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē