Bonava Latvija projektā Krasta kvartāls ekspluatācijā nodota trešā deviņu stāvu dzīvojamā ēka Ziņas

Bonava Latvija projektā Krasta kvartāls ekspluatācijā nodota trešā deviņu stāvu dzīvojamā ēka

Ceturtdiena, 2 decembrī, 2021

Vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" perspektīvajā jauno mājokļu projektā "Krasta kvartāls" nodevis ekspluatācijā trešo daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku.

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" šomēnes ekspluatācijā nodevis trešo no projektā "Krasta kvartāls" kopā paredzētajām sešām deviņu stāvu dzīvojamajām ēkām, papildinot projektu ar 96 moderniem un funkcionāliem vienas līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 31 līdz 76 kvadrātmetriem. Dzīvokļi, ņemot vērā to pārdomāto plānojumu, īpaši piemēroti jaunajiem speciālistiem un jaunajām ģimenēm ar vai bez bērniem. Tāpat, turpinot kvartāla attīstību, decembrī paredzēts uzsākt ceturtās ēkas būvniecību, savukārt visu projektu plānots pabeigt līdz 2024.gada beigām, nodrošinot kvalitatīvu dzīvesvietu vairāk nekā tūkstotim rīdzinieku.

Pateicoties augstajam pieprasījumam pēc jauniem un ilgtspējīgiem mājokļiem, visās trijās ekspluatācijā nodotajās "Krasta kvartāls" ēkās pārdoti jau vairāk nekā 98% dzīvokļu. Šobrīd pircējiem vēl pieejami dzīvokļi projekta plānošanas stadijā esošajā ēkā Krīdenera dambī 4.

"Cilvēkiem vienmēr ir bijis svarīgi dzīvot maksimāli tuvu pilsētas centram, kur koncentrēti ne tikai dažādi pakalpojumi, bet arī pieejamas plašākas kultūras un izklaides iespējas. Arī ekonomiskā aktivitāte pilsētas centrā bieži vien ir augstāka nekā citur, vilinot darbspējīgos no citām apkaimēm, līdz ar to ir tikai likumsakarīga centram tuvējo teritoriju attīstība un apdzīvošana. Maskavas forštate šajā ziņā atrodas ļoti pateicīgā situācijā, ko vēl vairāk paspilgtina sakārtota sabiedriskā transporta infrastruktūra, radot visus priekšnosacījumus apkaimei tuvāko 10-20 gadu laikā kļūt par ekskluzīvu pilsētas daļu ar kvalitatīvu dzīvojamo fondu, augsti attīstītu pakalpojumu sektoru un plašām rekreācijas iespējām ar izeju pie Daugavas," norāda "Bonava Latvija" valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

Projekta plānošanas un īstenošanas laikā liela uzmanība pievērsta ne tikai ilgtspējīgai ēku būvniecībai, bet arī pārdomātai un kvalitatīvai apkārtējas vides radīšanai. Norobežotajā un apzaļumotajā "Krasta kvartāla" teritorijā ierīkoti vairāki bērnu rotaļu laukumi un atpūtas zonas, kur ģimenes, kaimiņu vai draugu lokā pavadīt patīkamus darbdienu vakarus un brīvdienas. Tāpat, rūpējoties par iedzīvotāju drošību, teritorija aprīkota ar modernu videonovērošanas sistēmu.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 4 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē