Mežaparka Lielās estrādes svinīgā atvēršana ikdienas publiskam apmeklējumam Ziņas

Mežaparka Lielās estrādes svinīgā atvēršana ikdienas publiskam apmeklējumam

Ceturtdiena, 2 septembrī, 2021

Pēc vērienīgas pārbūves un teritorijas labiekārtošanas darbiem Mežaparka Lielā estrāde ir radusi saimnieku - Rīgas pilsētas pašvaldības iestādi "Ziemeļrīgas kultūras apvienība", kas savā turpmākajā darbībā apvienos trīs vērienīgas, Rīgas ziemeļos izvietotas kultūras telpas: Mežaparka Lielo estrādi ar Zaļo teātri, VEF Kultūras pili un Kultūras pili "Ziemeļblāzma".

2.septembrī pēc ilgām gaidām svinīgi tiks atvērti Mežaparka Lielās estrādes teritorijas vārti, lai beidzot ikvienam Rīgas pilsētas iedzīvotājam, viesim vai ieceļotājam ik dienu būtu iespēja aplūkot Latvijas nozīmīgāko kultūrvietu, Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku galveno norises telpu - Mežaparka Lielo estrādi, tās koncertzāli un apmeklēt izstāžu zālē eksponētās izstādes.

Vienlaikus ar Mežaparka Lielās estrādes teritorijas atvēršanu publiskam apmeklējumam tiks vērtas durvis arī jaunās estrādes ēkas izstāžu zālei, kurā tiks atklāta Baibas Ābelītes izstāde "Atļautā ilūzija. Saknes", kā arī apskatei būs pieejama jaunā koncertzāle, kam, godinot kordiriģentus Gido un Imantu Kokaru 100.jubilejā, šī gada 14.augustā tika piešķirts godpilnais nosaukums "Kokaru zāle".

Vairāk informācijas par Mežaparka Lielās estrādes turpmāko darbību un pieejamību sabiedrībai medijiem tiks sniegta 2.septembrī plkst. 12.00 Mežaparka Lielajā estrādē. Esiet laipni aicināti apmeklēt estrādes publiskās atvēršanas pasākumu, lai kopā ar Rīgas domes deputātiem, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāvjiem, un Rīgas kultūras iestāžu vadītājiem svinīgi atvērtu apmeklētājiem Mežaparka Lielo estrādi un estrādes ēku.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē