Remontdarbu dēļ līdz 31.augustam būs ierobežota kustība pa dzelzceļa pārbrauktuvi Garciemā Ziņas

Remontdarbu dēļ līdz 31.augustam būs ierobežota kustība pa dzelzceļa pārbrauktuvi Garciemā

Trešdiena, 25 augustā, 2021

Remontdarbu dēļ no otrdienas līdz 31.augustam būs ierobežota kustība pa dzelzceļa pārbrauktuvi Garciemā, aģentūrai LETA pavēstīja VAS "Latvijas dzelzceļš" Korporatīvās komunikācijas daļā.

Tajā informēja, ka "Latvijas dzelzceļš" līdz 31.augustam noteiktos laikos veiks dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbus Ādažu novadā, Garciemā. Remontdarbu laikā pārbrauktuve tiks slēgta no otrdienas plkst. 20.45 līdz 25.augusta plkst. 6.45 un no 25.augusta plkst. 20.45 līdz 26.augusta plkst. 6.45. Tikmēr no 26.augusta līdz 31.augustam no plkst. 10 līdz plkst. 16 autotransporta kustība tiks organizēta pa vienu joslu.

Uzņēmums aicina aicina autovadītājus būt saprotošiem un izvēlēties citus apbraukšanas ceļus, tādējādi izvairoties no iespējamiem sastrēgumiem intensīvajās satiksmes stundās.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDZ ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē