Ozolnieku Sporta skolas stadiona sporta spēļu laukumu atjaunošanā plāno ieguldīt 803 858 eiro Ziņas

Ozolnieku Sporta skolas stadiona sporta spēļu laukumu atjaunošanā plāno ieguldīt 803 858 eiro

Piektdiena, 20 augustā, 2021

Jelgavas novada pašvaldība Ozolnieku Sporta skolas stadiona sporta spēļu laukumu atjaunošanā plāno ieguldīt 803 858 eiro, aģentūru LETA informēja novada domē.

Pašvaldība saņēmusi Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) apstiprinājumu iesniegtajam precizētajam investīciju projektam "Ozolnieku Sporta skolas stadiona sporta spēļu laukumu atjaunošana". Ar saņemto apstiprinājumu pašvaldībai nodrošināta iespēja vērsties Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomē, lai projekta īstenošanai saņemtu Valsts kases (VK) aizdevumu 363 472 eiro apmērā.

Tiklīdz nepieciešamās formalitātes būs sakārtotas, iepirkuma uzvarētājs SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate" sāks saskaņotos būvniecības darbus atbilstoši SIA "DDP" izstrādātajam projektam.

Projekts paredz stadionā izveidot jaunus sporta spēļu laukumus, mainot to izvietojumu, un izbūvēt centrālo ieeju no Skolas ielas puses. Sporta spēļu laukumu sadalījumā būs iekļauti četri pludmales volejbola laukumi un multifunkcionāla laukuma izveide ar trīs 3x3 jeb strītbola laukumiem, integrējot arī florbola laukumu un mini futbola laukumu. Teritorijā plānots uzstādīt arī āra trenažieru kompleksu, rezervistu soliņus ar nojumēm un veikt skeitparka pārvietošanu un atjaunošanu. Būtisks projekta elements ir pastāvīgo tribīņu izbūve uz esošā paaugstinājuma, kas norobežo skrejceļu no sporta spēļu laukumiem.

Projekta "Ozolnieku Sporta skolas stadiona spēļu laukumu atjaunošana" būvdarbu izmaksas veido 803 858 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. No tiem par 400 000 eiro pašvaldība jau ir noslēgusi aizdevuma līgumu ar VK prioritārā investīciju projekta īstenošanai, 40 385 eiro ir plānotie pašvaldības budžeta līdzekļi un 363 472 eiro IZM atbalstītais aizdevums no VK.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 13 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē