Mazsalacā trijās ielās izbūvēs ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu Ziņas

Mazsalacā trijās ielās izbūvēs ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu

Otrdiena, 29 jūnijā, 2021

Mazsalacā Lielajā, Dzirnavu, un Aurupītes ielās izbūvēs ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Ir noslēgts līgums ar SIA "Woltec" par ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi Lielajā, Dzirnavu, un Aurupītes ielās. Būvdarbu izmaksas kopā ar būvuzraudzības pakalpojumiem ir 431 603 eiro.

Projekts tiek finansēts no Mazsalacas novada pašvaldības ieguldījuma SIA "Banga KPU", kas ir pašvaldībai piederošs komunālsaimniecības  uzņēmums, pamatkapitālā.

Kā stāstīja pašvaldībā, celtnieki jau ir sākuši darbus un tos plānots pabeigt līdz šī gada beigām. Būvdarbu laikā tiks izbūvēti maģistrālie vadi minētajās ielās un pieslēgumu atzarojumi līdz katra īpašuma robežai.

Pašvaldība aicina Lielās, Dzirnavu un Aurupītes ielu māju īpašniekus izvērtēt, vai projektā plānotās vietas atbilst plānotajām pieslēgšanās vietām īpašumā. Tas ir ļoti svarīgi, lai savlaicīgi varētu precizēt katram īpašumam vēlamo pieslēgšanās risinājumu.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Woltec" apgrozījums 2019.gadā bija 23 348 387 eiro, bet peļņa - 1 003 094 eiro. Uzņēmuma pagājušā gada finanšu rādītāji vēl nav publiskoti.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē