“Rīgas siltums”: aizvadītā apkures sezona bijusi ilgākā uzņēmuma vēsture Ziņas

“Rīgas siltums”: aizvadītā apkures sezona bijusi ilgākā uzņēmuma vēsture

Trešdiena, 17 maijā, 2017

Rīga, LETA. Aizvadītā apkures sezona bijusi ilgākā AS "Rīgas siltums" pastāvēšanas vēsturē, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

Plašāk par aizvadīto apkures sezonu "Rīgas siltuma" pārstāvji informēs preses konferencē piektdien, 19.maijā. Pasākumā paredzēts stāstīt arī par plānotajiem siltumtīklu remontdarbiem, tostarp Rīgas centrā, Brīvības ielā, kā arī par hidrauliskajām pārbaudēm, kas šogad sāksies neierasti agri - 26.maijā.

Preses konferencē piedalīsies uzņēmuma padomes priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko, valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis, kā arī valdes locekļi - Uģis Osis un Birute Krūze. Pasākums notiks Rīgā, Cēsu ielā 3a, trešā korpusa otrā stāva konferenču zālē, sākums plkst.11.

"Rīgas siltums" ir viens no galvenajiem siltumenerģijas piegādātājiem Rīgā. Tas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un realizāciju, kā arī nodrošina siltumenerģijas lietotāju ēku iekšējās siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi. 77% no uzņēmuma piegādātās siltumenerģijas tiek izmantoti dzīvojamo māju apkurei un karstā ūdens sagatavošanai. Pilsētas siltumtīklu kopējais garums ir aptuveni 800 kilometru, no kuriem 74% atrodas "Rīgas siltuma" īpašumā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē