Uzņēmums MyCabin sācis ražot moduļu kabīnes Ziņas

Uzņēmums MyCabin sācis ražot moduļu kabīnes

Pirmdiena, 5 aprīlī, 2021

 Uzņēmums SIA "MyCabin", ieguldot 150 000 eiro prototipa izstrādē, sācis ražot moduļu kabīnes, kas paredzētās brīvdienu atpūtai gan vasarā, gan ziemā, aģentūru LETA informēja "MyCabin" pārstāvji.

Uzņēmuma vadītājs Ģirts Draugs norādīja, ka moduļu mājas pirms vairāk nekā desmit gadiem sāka parādīties "kā sēnes pēc lietus", taču skatoties uz pircēju paradumiem šodien, var secināt, ka tie ir būtiski mainījušies.

"Cilvēkiem arvien vairāk interesē materiālu izcelsme un ēkas ilgtspēja. Vienlaikus, svarīgi ir nodrošināt, lai kabīņu izmaksas būtiski nepalielinās un ir viegli pieejamas pircējiem," pauda Draugs.

Kā pavēstīja uzņēmuma vadītājs, viens no svarīgākajiem uzdevumiem bija radīt iedzīvotājiem pieejamu produktu, ko iespējams iegūt divu mēnešu laikā. Lai atvieglotu ēku iegādi, izveidota sadarbība ar "Swedbank", kura piedāvā finansējumu līdz 20 000 eiro bez pirmās iemaksas līdz 10 gadiem.

Tāpat uzņēmums patlaban veic papildu investīciju piesaisti, kas ļautu palielināt ražošanas jaudas. Patlaban "MyCabin" var nodrošināt četru līdz sešu ēku izgatavošanu mēneša laikā, taču jaudu plānots palielināt uz 10-12 ēkām mēnesī, termiņu samazinot līdz 1,5 mēnesim.

Patlaban uzņēmumā tiek ražotas kabīnes 27 kvadrātmetru platībā - "My Milla", 14,5 kvadrātmetru platībā - "My Kalmus" un deviņu kvadrātmetru platībā - "My Gallia". Uzņēmuma plānos ir piedāvāt arī plašākas kabīnes, kuru izmērs būs 60 un 110 kvadrātmetri.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "MyCabin" reģistrēts 2020.gada oktobrī, uzņēmuma pamatkapitāls ir 1400 eiro. Uzņēmuma īpašnieki vienādās daļās ir Draugs un Kārlis Jansons.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 27 dienu portālā
Bija online 28 aprīlī 22:15
Meklētājs būvniecības nozarē