Ventspilī Jūras ielā labiekārtos brauktuves segumu Ziņas

Ventspilī Jūras ielā labiekārtos brauktuves segumu

Otrdiena, 9 martā, 2021

 Lai uzlabotu Ventspils pilsētas ielu infrastruktūru, pašvaldības iestāde "Komunālā pārvalde" ir izsludinājusi publisko būvniecības iepirkumu Jūras ielas brauktuves seguma virskārtas pārbūvei no Ganību ielas līdz Lielai Dzirnavu ielai, aģentūru LETA informēja "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Viņa skaidroja, ka līdzšinējais brauktuves segums Jūras ielā tika izbūvēts 1998.gadā. Lai gan asfaltbetona seguma kalpošanas laiks ir vidēji 8-12 gadi, bruģakmens segums Jūras ielā ventspilniekiem ir kalpojis jau vairāk nekā 23 gadus. Labi ieklāts un kvalitatīvs bruģakmens kalpo teju 20-30 gadus, un salīdzinoši ar asfaltbetona segumu, bruģa segumu ir krietni vienkāršāk remontēt - tos atsevišķā posmā izņem un var nomainīt pret jauniem.

Izsludinot publisko iepirkumu, Ventspils pašvaldība plāno labiekārtot Jūras ielas brauktuves segumu posmā no Ganību ielas līdz Lielai Dzirnavu ielai. Projektā paredzēta esošā seguma demontāža, tā vietā izbūvējot jaunu betona bruģakmens brauktuves segumu, kā arī uzstādīt jaunas ietves apmales un veikt esošo aku līmeņošanu seguma līmenī.

Veiksmīgi noslēdzoties būvniecības iepirkumam, Jūras ielas seguma posma pārbūves darbus paredzēts veikt šā gada jūnijā.

Meklētājs būvniecības nozarē