Izsludina konkursu uz būvniecības valsts kontroles biroja direktora amatu Ziņas

Izsludina konkursu uz būvniecības valsts kontroles biroja direktora amatu

Ceturtdiena, 27 aprīlī, 2017

Rīga, 27.apr., LETA. Valsts kanceleja izsludinājusi konkursu uz Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) direktora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

No amata pretendentiem tiek prasīta nevainojama reputācija, augstākā izglītība arhitektūras, būvniecības vai saistītā inženierzinātnes jomā, vadības zinībās, uzņēmējdarbībā vai tiesību zinātnēs un vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā.

Pieredze būvniecības nozarē un starptautiskās sadarbības pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību. Tāpat no amata kandidātiem tiek prasītas zināšanas par normatīvajiem aktiem un to piemērošanu būvniecības jomā, kā arī teicamas angļu valodas zināšanas un labas krievu valodas zināšanas.

Amatam pretendenti aicināti pieteikties līdz 29.maijam.

Jau vēstīts, ka līdzšinējam BVKB direktoram Pēterim Druķim nācās amatu atstāt marta beigās, pēc tam, kad atklātībā nāca informācija par iespējamu Druķa saistību ar uzņēmumam piederošas mantas un naudas līdzekļu piesavināšanos viņa iepriekšējā darbavietā AS "Inspecta Latvia". BVKB Druķis nostrādāja divus gadus.

Šobrīd BVKB direktora amata pienākumus pilda direktora vietnieks Māris Demme.

BVKB darbu sāka 2014.gada 1.oktobrī līdz ar jaunā Būvniecības likuma spēkā stāšanos.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē