Ziņas

"Arco Real Estate": Janvārī Rīgas lielākajos mikrorajonos dzīvokļu piedāvājums palielinājās par 7%

Sestdiena, 20 februārī, 2021

Janvārī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, kopumā saglabājās nemainīgs, bet Rīgas lielākajos mikrorajonos piedāvājums palielinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salīdzinot ar 2020.gada janvāri, dzīvokļu piedāvājums šogad janvārī kopumā bija mazāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija mazāks par 32% nekā pirms gada, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums - par 27%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka lielākais piedāvājumu skaits janvārī bija Purvciemā, savukārt mazākais dzīvokļu piedāvājumu skaits - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī visvairāk piedāvājumu skaits palielinājās Āgenskalnā - par 28%. Piedāvājumu skaits mēneša laikā visvairāk samazinājās Iļģuciemā - par 25%.

Janvārī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Āgenskalnā, turpretī Bolderājā piedāvājumu skaits proporcionāli bija vismazākais.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši portālā
Bija online 28 aprīlī 22:15
Meklētājs būvniecības nozarē