Kur es varu atrast labu elektriķi Rīgā par izdevīgu cenu? Aktuālie padomi

Kur es varu atrast labu elektriķi Rīgā par izdevīgu cenu?

Trešdiena, 27 janvārī, 2021

Cilvēku un īpašuma drošība ir atkarīga no augstas kvalitātes elektrības instalācijas vai elektroinstalācijas kapitālā remonta. Tikai nenozīmīgus, bet tajā pašā laikā analfabētiska iejaukšanāš var dārgi maksāt: stulba kļūda, pieslēdzot kabeļus  
sadales kastē - un ugunsgrēks.

Tāpēc, jebkurā gadījumā nedarbojaties paši, pat ja cena par elektriķi kož - ļaujiet mums pastāstīt, kur speciālistu nedārgi.


Kritēriji laba elektriķa atlasei

Daudziem cilvēkiem ir nepieciešami elektriķa pakalpojumi, taču ne visi zina, ko viņi dara. Kā izvēlēties labu elektriķi un uz ko pievērst uzmanību?

  • Darba pieredze. Tas nekaitē jautāt, cik gadus jūsu darbuzņēmējs ir darbojies ar elektrotehniku. Vislabāk ir izvēlēties speciālistus ar vismaz 7 gadu pieredzi.
  • Darba piemēri. Pieredzējušam elektriķim vienmēr vajadzētu parādīt, ko viņš ir paveis. Tas var būt fotoattēls klēpjdatorā vai sociālajos tīklos, saraksts vietnē.
  • Izglītība. Jūs varat arī palūgt uzrādīt tehniskās izglītības diploma kopiju.
  • Līdzi savs instruments. Ja pie jums atnāk elektriķis, kuram ir tikai knaibles un skrūvgrieži (un tie ir sabāzti viņa kabatās, nevis speciālā somā vai koferī), tad jums vajadzētu padomāt, vai jums vajadzīgs šāds meistars. Labs elektriķis parasti parādīsies darba drēbēs un nesot līdzi koferi.
  • Skaidrs un saprotams izcenojums.
  • Labs meistars sniedz rakstisku garantiju par veikto darbu. Tas apdrošina klientu pret iespējamām problēmām un disciplinē darbinieku: viņš saprot, ka, ja viņš krāpjas, tad viņam būs jāpārtaisa.
  • Sliktu ieradumu trūkums. Pieķēra darbuzņēmēju uz vietas ar alkohola pudeli? Nevilcinieties un droši sakiet, ka šāda programma jums nav nepieciešama. Stingri aizliegts veikt darbu ar elektroinstalāciju reibuma stāvoklī.
  • Cena par darbu nav saaugstina. Elektriķa izmaksas jau ir augstas, labāk jau iepriekš zināt, cik šāds darbs varētu maksāt. Ja meistars nosauc summu 1,5-2 reizes lielāku, un viņš ne ar ko neargumentē, uzreiz atvadieties no viņa.
  • Spēja ne tikai uzstādīt kontaktligzdas, slēdžus un ievietot kabeli, bet arī veikt kompetentus aprēķinus. Ja elektriķis drosmīgi sāk uzstādīt jaunu kabeļu līniju un pēc tās nobeiguma mašīna sāk "brakšķēt" uz paneļa, nekad vairs nesazinieties ar šādu darbuzņēmēju.
  • Zināšanas par elektroprecēm. Pieredzējis elektriķis parasti pērk produktus no savām noliktavām un tur bieži saņem atlaides. Ražotnes var piedāvāt jums vairākas iegādes iespējas. Piemēram, viņš izvēlas materiālu, veic pasūtījumu internetā, un jūs atnākat uz noliktavu un tos pērkat. Bet bieži vien elektriķis ir gatavs pats uzņemties sagādāt visus materiālus un sniegt jums kvīti, kurā sīki aprakstītas izmaksas.


Lai atrastu labu elektriķi vai automašīnu elektriķi Rīgā atbilstoši šiem kritērijiem, varat pavadīt daudz laika, zvanot pa tālruni, meklējot profila vietnēs, ziņojumu dēļos un sociālajos tīklos, apskatot daudzas elektriķa vakances (ja meklējat ražošanas vai biroja speciālistu). Vieglāk ir sazināties ar draugiem vai sākt meklēšanu no pārbaudītas vietas, kur katrs klients atrod savu meistaru - AnyDo vietne.

Elektriķi varat atrast vietnē AnyDo


Ja jums Rīgā  nepieciešams auto elektriķis vai elektriķis, kurš palīdzēs efektīvi un ātri atrisināt jūsu problēmu, iesakām izmantot pakalpojumu AnyDo vietnē. Šeit ir tikai pārbaudīti speciālisti, kuri nedārgi paņēms par savu pakalpojumu.

Speciālisti piedāvā šādus elektroinstalācijas pakalpojumus:

  • Skaitīšanas paneļu (skaitītāju) uzstādīšana, sadales skapju uzstādīšana;
  • elektroinstalācijas ierīkošana birojos, veikalos, rūpnīcās, darbnīcās;
  • Biroju, veikalu, elektroiekārtu apkalpošana;
  • Savienojums uz gaisvadu līniju stabiem (pašpietiekamu izolētu vadu uzstādīšana, mājas pieslēgšana elektrotīklam);
  • Kabeļu līnijas (CL) ieklāšana;
  • elektroinstalācijas ierīkošana birojos, veikalos, rūpnīcās, darbnīcās;                  
  • Biroju, veikalu, elektroiekārtu uzturēšana;
  • Elektroiekārtu remonts un apkope, elektriskie darbi;

Electrician construction worker with a beard in overalls during the installation of sockets. home renovation concept. Free Photo

Meistari strādā visā Latvijā, tāpēc, ja jums vajag elektriķi Jelgavā vai elektriķi Adažos, jūs varat viņu viegli atrast šeit.

Lai izvēlētos speciālistu, jums vienkārši jāreģistrējas vietnē (tas ir bez maksas), jāizveido pasūtījums un pēc iespējas detalizētāk jāpasaka savas prasības. Tālāk jums jānorāda vēlamās darba izmaksas un laiks, kurā jums būs ērti pieņemt
meistaru.

Izvēloties speciālistu, pievērsiet uzmanību viņa pieredzei un pozitīvajām atsauksmēm.

Sertificēti elektriķi nodrošina pieejamu un profesionālu elektrisko un elektrisko pakalpojumu klāstu privātpersonām un
organizācijām.

Neatkarīgi no jūsu prasībām  speciālista pakalpojumiem, AnyDo platformā jums tiks piedāvāts plašs augstas kvalitātes elektroinstalācijas pakalpojumu klāsts, sākot no elektroinstalācijas nomaiņas dzīvoklī un beidzot ar uzstādīšanas darbiem uz staba!

Speciālisti palīdzēs jums kompetenti un efektīvi veikt nepieciešamos elektriskos darbus, ātri un precīzi laikā!


Professional in overalls with tools on the background of the repair site. home renovation concept. Free Photo

Anydo Lv @anydolv
https://www.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 29 dienu portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē