Arco Real Estate: Decembrī dzīvokļu piedāvājums Rīgā kopumā samazinājās par 18% Ziņas

Arco Real Estate: Decembrī dzīvokļu piedāvājums Rīgā kopumā samazinājās par 18%

Otrdiena, 19 janvārī, 2021

Decembrī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, kopumā samazinājās par 18%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 17%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salīdzinot ar 2019.gada decembri, dzīvokļu piedāvājums pērn decembrī kopumā bija mazāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija mazāks par 10% nekā pirms gada, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums - par 11%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits decembrī bija Purvciemā, savukārt vismazākais - Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī visos lielākajos Rīgas mikrorajonos dzīvokļu piedāvājumu skaits samazinājās. Visvairāk piedāvājumu skaits samazinājās Mežciemā - par 28%. Piedāvājumu skaits decembrī vismazāk mainījās Bolderājā - samazinājās par 4%.

Decembrī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, vislielākais piedāvājums konstatēts Zolitūdē, turpretī Bolderājā piedāvājumu skaits proporcionāli bija vismazākais.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē