Pagodinājums un motivācija Ziņas

Pagodinājums un motivācija

Svētdiena, 13 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


"Būvindustrijas lielā balva ir augstākais pagodinājums būvniecības nozarē. PERI jau vairākus gadus atbalsta iespēju godināt un apsveikt kolēģus par ieguldījumu nozares attīstībā. Piesakot kādu no kolēģiem balvai, mēs pagodinām viņu un dodam motivāciju attīstīt zināšanas un prasmi nākotnē. Atbalstiet, novērtējiet un godiniet patiešām talantīgos speciālistus, piesakot Būvindustrijas lielajai balvai," aicina Didzis Malkausis, SIA PERI veidņu nodaļas vadītājs.


"Būvindustrijas lielā balva ir iespēja plaši atspoguļot savu darbu un salīdzināt ar citu kolēģu paveikto. Tas ir solis ārpus ikdienas komforta zonas gan kompānijai, kas izvirza darbinieku, gan balvas pretendentam, kuram ir jāsagatavojas un jāprezentē savs veikums vērtētājiem. Tā ir iespēja pastāstīt par savu darbu plašai būvindustrijas sabiedrībai, veidojot gan speciālista, gan kompānijas tēlu un dodot iespēju pateikt paldies par paveikto. Speciālistu radītās būves sekmē sabiedrības labklājību un mūsu valsts izaugsmi. Aicinu pieteikt kolēģus un sadarbības partnerus apbalvojumam Būvindustrijas lielās balva," mudina Andris Krūmiņš, SIA Lafivents valdes loceklis, BMS nodaļas vadītājs.


Armands Bisenieks, biroja Valgude galvenais arhitekts, Latvijas Arhitektu savienības padomes loceklis, būvprojektu eksperts trešās grupas būvēm, mudinot pieteikt kolēģus augstajam apbalvojumam citē Henriju Fordu: "Vai tu domā, ka vari, vai tu domā, ka nevari – tev ir taisnība!"

Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošos kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē